Griffin Premium
Ee kız neye göz kırptı alttakinemi smqmlsl
nE110 kıloyum boyum 1.50
ewqwqewqeqw süper taktik bendemi denesemŞimdi napıyorsun bılıyormsun krdsm
bir tane protein tozu alıyorsun
Tüm vücuduna sürüp duşa gırıyorsun yarım saat boyunca dusta yıkanman lazım
sonra bı cıkıyorsun öüğf! six pack hem cocukları dovuyorsun sonra okula t-shirtsüz gidiyorsun o kızı bırak
okulun tum kızları kolunun altında. neden? çünkü six pack var
aradığım en doğru yorumDostum sen aşkı felan bırak dersine bak güzel arkadaşlar edinmeye bak boş konular aşk
ilerde yaparsın.
Post automatically merged:
Bide LGS Girmeyecen mi senne geziyon buralarda aşk felan ders çalış bak sistem kötü saten hayatın kararır
aradığım en doğru yorumDostum sen aşkı felan bırak dersine bak güzel arkadaşlar edinmeye bak boş konular aşk
ilerde yaparsın.
Bide LGS Girmeyecen mi senne geziyon buralarda aşk felan ders çalış bak sistem kötü saten hayatın kararır
ewqwqewqeqw süper taktik bendemi denesem
aradığım en doğru yorum
aradığım en doğru yorum
maalesef knk dost acı söyler boyunu acilen uzat bir spola yazıl o yaşta o boy pek normal değil doktorlara görün kilonda normal değil sen iyisi hastaneye git maalesef bunlar acı gerçeklerknk acilen zayıflaman ve basket oynayım boyunu artırman lazım 1.50 kızlar iyide erkekler olmaz
maalesef knk dost acı söyler boyunu acilen uzat bir spola yazıl o yaşta o boy pek normal değil doktorlara görün kilonda normal değil sen iyisi hastaneye git maalesef bunlar acı gerçekler
valla bende istemem böyle demeyi ama acilen doktora gitmesi lazım o boy 8.sınıfta normal değil ben 8 de sınıfın en kısalarındandım ama boyum 1.65 felan vardıreis bitirdin adamı ama olmaz ki böyle
ne dalga geçion ..... komikmi o isteyerekmi o boy o kiloyla doğdu kimse istediği bedene ve beyne sahip olamıyor110 kilosun boyun 1.50 ????????? ŞLASDKJKLADJLAJLDAJLHDLASDJLH
Bende 140 Kiloyum Boyum 1.80
ayn ezdirirsen bittin bizim sınıftada benim arkadaşımı ezmeye çalıştılar ben korudum çocuğu daha bir şey yapamıyorlar seni koruyabilecek birinin yanına gitGidiceksin Yanına Senden Hoşlanıyorum Benimle Çıkarmısın
Diceksin Utanmayla Bir Yere Gelinmez Bende Çok Utangaçtım
Kızların Yüzüne Bakamazdım Ama Davranışlarımı Düzelttim
Sevgilimin Arkadaşı Bile Bana Aşık 'tı Demek İstediğim Cıvık Olma
Kardeşim Çocuklara Kendini Ezdirme Yoksa Çok Kaybedersin.
bu ne yakışıklıktır yiğidim ara konuşalımhepinizw merhaba aekadaslar kötü haberlerim
var..
biliyosunuz ki çok güzelim ve pesimde bir sürü
kız var..
istiosanız okumayı burda sonlandırın çünkü
birazdan okuyacaklarınız sizi depresyoma sokabilir.
bnim artık sevgilim var hepinizden çok özür
diliorum..
bazılarınız sevgilim oldupunu örenince yastığına
sarılıp ağlamak isteuebilir veya en çok kroktuğum
intar etmek isteyebilir sakın böle bse yapmayın.. siz benim her zaman fanlarım olarak kalacaksınız.
kendinizi sakın öldürmeyin hoscakalın .
bugüm kendimi çok iyi ve cool hissediyorumdur ve bir az mh de takılam demişimdir temsilihepinizw merhaba aekadaslar kötü haberlerim
var..
biliyosunuz ki çok güzelim ve pesimde bir sürü
kız var..
istiosanız okumayı burda sonlandırın çünkü
birazdan okuyacaklarınız sizi depresyoma sokabilir.
bnim artık sevgilim var hepinizden çok özür
diliorum..
bazılarınız sevgilim oldupunu örenince yastığına
sarılıp ağlamak isteuebilir veya en çok kroktuğum
intar etmek isteyebilir sakın böle bse yapmayın.. siz benim her zaman fanlarım olarak kalacaksınız.
kendinizi sakın öldürmeyin hoscakalın .
Üstad bende sana aşığım seni bana aşık etmem için taktik verir misin çok teşekkürlerNe boş bir konu neyse yardım edelim
Öhm öhm ARCONIX ile ÇIHMA TEHLİFİ ETME
Seni dövmeleri yanlış bu konuyu git bi müdür veya hocalarınla konuş (aşık olduk diye adam mı dövülür xd)
Sonra bunu yapabilir misin bilmiyorum gidip ona çıkma teklifi et. Okulun önü olur yalnız olduğunuz bir yere davet et
Yalnız olun ki seni görmesinler sonra yine dövülürsün.
Sonra ona çiçek alabilirsin. Az centilmen ol.
Sonra seni seviyorum, sana aşıq oldum de.
Umarım anlayışla karşılar. Eğer kaşılamazsa anlayışla herkese söylerse alay konusu olursun sonra >---- bunu yedin qrşm xd anlayan anladı
Zor olucak senin için ama olsun ölüm değil ya
Çok sonra oldu pardon. 8. sınıfsın ve liseye geçiceksin ama yollarınız ayrılacak ayrılır mı bilmiyorum.
Reis nokta yi koydun beAşk Cesaret İster Derim Susarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?