Süper Üye
Merhabaa. Ak. Beyler 8 sınıftqyım aşık oldum oda bana göz kırptı açılamıyorum sınıftakilet beni dövüyor hep ühühühü çok üzülüyorum napıcamı bilmiyorum 
Çocuk glp kafama vuruyo gıkım çkmyo![]()
Ne boş bir konu neyse yardım edelim
Öhm öhm ARCONIX ile ÇIHMA TEHLİFİ ETME
Seni dövmeleri yanlış bu konuyu git bi müdür veya hocalarınla konuş (aşık olduk diye adam mı dövülür xd)
Sonra bunu yapabilir misin bilmiyorum gidip ona çıkma teklifi et. Okulun önü olur yalnız olduğunuz bir yere davet et
Yalnız olun ki seni görmesinler sonra yine dövülürsün.
Sonra ona çiçek alabilirsin. Az centilmen ol.
Sonra seni seviyorum, sana aşıq oldum de.
Umarım anlayışla karşılar. Eğer kaşılamazsa anlayışla herkese söylerse alay konusu olursun sonra >---- bunu yedin qrşm xd anlayan anladı
Zor olucak senin için ama olsun ölüm değil ya
Çok sonra oldu pardon. 8. sınıfsın ve liseye geçiceksin ama yollarınız ayrılacak ayrılır mı bilmiyorum.
@of nope king sonra babasına diyicek adı süt kuzusuna çıkacak iyice ezik olucak bu tür işleri kendi halledicek
dayak yediğine göre büyük ihtimal çevrede yok acilen çevre yap aşkı bırakalakası yok be kanka durduk yere dövüyorlarsa çağırsın olay daha büyük yerlere gitmeden
ha tabi çevresi varsa halledebilir. ama çevresi yoksa ya müdür ya aile
dayak yediğine göre büyük ihtimal çevrede yok acilen çevre yap aşkı bırak
Babama dedim snn gibi evlat olmaz olsun dedi babamda aksine bradpitt ben kime çektim ak
knk acilen zayıflaman ve basket oynayım boyunu artırman lazım 1.50 kızlar iyide erkekler olmaz110 kıloyum boyum 1.50
knk acilen zayıflaman ve basket oynayım boyunu artırman lazım 1.50 kızlar iyide erkekler olmaz