aşırı kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
You will never win if you never begin
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
internet üzerinden bilgisayar ve oyun özelliklerini karşılaştırma sitesi var eğer bakarsan bilgisayarının % kaç bölümünün oyunu açmaya yeterli olduğunu gösterecektir aksi taktirde eksik gelen parçayıda sana iletecektir

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka kasma sorunu varsa büyük ihtimalle işlemcinden kaynaklanıyordur işlemcinin darboğaz olmasından veya çok uzun süre kulanılmasından kaynaklanıyodur

You will never win if you never begin
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Game booster kullanmanıda önerebilirim önceki yazdığımda belirtmemişim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
5 HİZMET YILI
grafikleri dengeli yap arka planda calisanlari kapat tabi bunlar da yetersiz olabbilir intel i 7 islemci bir pc al kesin cozum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
knk öncelikle ısınma sorunun varsa onu halletmeni öneririm. Sonra bize sistem bilgilerini detaylı bir şekilde paylaşırsan biz de sana detaylı bir şekilde yardımcı oluruz. Ama sanırım düşük bir sistemin var i5 pek de düşük bir işlemci degil csgo da zaten işlemci öncelikli bir oyun bence senin ısınma sorunun var ya da sarj da olabilir bu 2 şeyi bir hallet derim eger varsa

Üye
8 HİZMET YILI
formatla çok gereksiz dosya vardır veya ayarları düşür,ramin yetmiyo da olabilir
4 ram 64 bit işlemci i5 daha ne olsun format attım yine ay
knk öncelikle ısınma sorunun varsa onu halletmeni öneririm. Sonra bize sistem bilgilerini detaylı bir şekilde paylaşırsan biz de sana detaylı bir şekilde yardımcı oluruz. Ama sanırım düşük bir sistemin var i5 pek de düşük bir işlemci degil csgo da zaten işlemci öncelikli bir oyun bence senin ısınma sorunun var ya da sarj da olabilir bu 2 şeyi bir hallet derim eger varsa

Üye
8 HİZMET YILI
öncelikle selamun aleykum fps ni arrttırcak 1 kaç yol biliyorum dostum bunlardan bi tanesi şu
nvdia denetim masasını aç ve pyhxs den onu cpu yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
görüntü ayarlarını düşür istersen ve bunla ilgili tonla youtube da video var onları izleyebilirsin . Leptobun çok eskiyse salma zamanın gelmiştir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...