Üye
yardım LAPTOP um HP i5 işlemcili csgo yu indirdim ve acayip bir şekilde kasıyor yardım edebilecek varmı 
formatla çok gereksiz dosya vardır veya ayarları düşür,ramin yetmiyo da olabiliryardım LAPTOP um HP i5 işlemcili csgo yu indirdim ve acayip bir şekilde kasıyor yardım edebilecek varmı![]()
oyuna ram vermeyi dene ayarları en düşüğe al arkada çalışan bütün programları kapat 4:3e al ekran büyür daha rahat adam vurabilirsinyardım LAPTOP um HP i5 işlemcili csgo yu indirdim ve acayip bir şekilde kasıyor yardım edebilecek varmı![]()
Özelliklerini Yazarmısınyardım LAPTOP um HP i5 işlemcili csgo yu indirdim ve acayip bir şekilde kasıyor yardım edebilecek varmı![]()
4 ram 64 bit işlemci i5 daha ne olsun format attım yine ayformatla çok gereksiz dosya vardır veya ayarları düşür,ramin yetmiyo da olabilir
knk öncelikle ısınma sorunun varsa onu halletmeni öneririm. Sonra bize sistem bilgilerini detaylı bir şekilde paylaşırsan biz de sana detaylı bir şekilde yardımcı oluruz. Ama sanırım düşük bir sistemin var i5 pek de düşük bir işlemci degil csgo da zaten işlemci öncelikli bir oyun bence senin ısınma sorunun var ya da sarj da olabilir bu 2 şeyi bir hallet derim eger varsa
try a different resolution or update the drivers on the video cardпомощь ноутбук um я загрузил csgo yu с процессором HP i5, и он сжимается странно кто-нибудь может помочь![]()