Onaylı Üye
kral genelde 20 lı yaslarınaltında hısettıgın sey ask acısı degıl
takıntıdan ıbaret kendı fıkrım
zamanla gecerkral genelde 20 lı yaslarınaltında hısettıgın sey ask acısı degıl
aga spor yaparken kafa iyi dağılıyor da gece yatağa yatınca hiç bir faydası olmuyor napcazSpor spor spor. Bence tek çözüm bu.
hepsini sildik..öncellikle kafanı dağıtman lazım mesela oyun oynabilirsin dışarıda cıkıp arkadaşlarınla takılabilirsin birde onu hatırlatıcak seylerden uzak durman lazım foto vb
hepsini sildik..öncellikle kafanı dağıtman lazım mesela oyun oynabilirsin dışarıda cıkıp arkadaşlarınla takılabilirsin birde onu hatırlatıcak seylerden uzak durman lazım foto vb
çok iyi fikir ama çok paraaç bi 50lik kafanı dağıt
deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim.kendi deneyimlerimi söylüyorum 7 yıldır unutamadığım güzel bir hanımefendi vardı bağımlısıydım nasıl sigara içenlerin nikotine bağlıysa bende öyleydim her gün her saniye her yemek yediğimde her sinirlendiğimde her oyun oynadığım'da kısaca herşeyim'deydi bırakamam ölürüm dedim zaman geçiyor kulağımı alıyorlar böyle olmuş şöyle yapmış ya da ben gizlice takip ediyorum öyle geçiyordu hayatım zamanla kendimi farklı hobilere takılmalarla yeni insanlar'la tanıştım arkadaş oldum ve dönüp baktığımda hala o ordaydı bırakamamıştı bir tarafım izlemişti gülmüş'tü o tarafım kısacası unutamazsın usta unuttum bile derken aklına geliyor.
doğru dediParasız kal kanki o zaman gerçek açıdan bütün acıları unutursun
Parasız ve aç kalmayı dene. Gerçekten madem çok acı ve unutamıyorsun. Git bütün paranı servetini gerçek mana da çöpe at. Sonra çalışıp yeniden hayata tutun. Aşk acısı neymiş diyeceksin.
zaman herşeyin ileciysa ...... eczaneyi no1Tek Çözüm Zaman...