Aşk acısı nasıl geçer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kral genelde 20 lı yaslarınaltında hısettıgın sey ask acısı degıl

takıntıdan ıbaret kendı fıkrım

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
kendi deneyimlerimi söylüyorum 7 yıldır unutamadığım güzel bir hanımefendi vardı bağımlısıydım nasıl sigara içenlerin nikotine bağlıysa bende öyleydim her gün her saniye her yemek yediğimde her sinirlendiğimde her oyun oynadığım'da kısaca herşeyim'deydi bırakamam ölürüm dedim zaman geçiyor kulağımı alıyorlar böyle olmuş şöyle yapmış ya da ben gizlice takip ediyorum öyle geçiyordu hayatım zamanla kendimi farklı hobilere takılmalarla yeni insanlar'la tanıştım arkadaş oldum ve dönüp baktığımda hala o ordaydı bırakamamıştı bir tarafım izlemişti gülmüş'tü o tarafım kısacası unutamazsın usta unuttum bile derken aklına geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Spor spor spor. Bence tek çözüm bu.
aga spor yaparken kafa iyi dağılıyor da gece yatağa yatınca hiç bir faydası olmuyor napcaz

öncellikle kafanı dağıtman lazım mesela oyun oynabilirsin dışarıda cıkıp arkadaşlarınla takılabilirsin birde onu hatırlatıcak seylerden uzak durman lazım foto vb
hepsini sildik..

öncellikle kafanı dağıtman lazım mesela oyun oynabilirsin dışarıda cıkıp arkadaşlarınla takılabilirsin birde onu hatırlatıcak seylerden uzak durman lazım foto vb
hepsini sildik..
aç bi 50lik kafanı dağıt
çok iyi fikir ama çok para

kendi deneyimlerimi söylüyorum 7 yıldır unutamadığım güzel bir hanımefendi vardı bağımlısıydım nasıl sigara içenlerin nikotine bağlıysa bende öyleydim her gün her saniye her yemek yediğimde her sinirlendiğimde her oyun oynadığım'da kısaca herşeyim'deydi bırakamam ölürüm dedim zaman geçiyor kulağımı alıyorlar böyle olmuş şöyle yapmış ya da ben gizlice takip ediyorum öyle geçiyordu hayatım zamanla kendimi farklı hobilere takılmalarla yeni insanlar'la tanıştım arkadaş oldum ve dönüp baktığımda hala o ordaydı bırakamamıştı bir tarafım izlemişti gülmüş'tü o tarafım kısacası unutamazsın usta unuttum bile derken aklına geliyor.
deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim.
Evet bu deneyim çok acı.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Birini başka birisiyle unutursun ben bunu bilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Parasız kal kanki o zaman gerçek açıdan bütün acıları unutursun

Parasız ve aç kalmayı dene. Gerçekten madem çok acı ve unutamıyorsun. Git bütün paranı servetini gerçek mana da çöpe at. Sonra çalışıp yeniden hayata tutun. Aşk acısı neymiş diyeceksin.
doğru dedi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun konsolu hocam al bı ps5 tamamdır

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
her şeyin ilacı zamandır demiyorum ama 2,3 yıllık sevgilini de 1 2 aya unutamazsın

Azra Polat
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bide bilgisayar oyunları

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kesinlikle arkadaş ortamın varsa bir dc sunucusu ve spor ikisni yapınca zaten düşünmeye vaktin kalmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
usta geçmiyor geçti sanıyorsun en ufak şeyde tekrar aklına geliyor 2 yıl oldu hala acısını çekiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
odak noktanı degıstırmelısın baska bırseyı hobı edın ona yogunlas

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Zaman herşeyin ilacı.Zamanla üstü küllenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...