Aşk ve Unutamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum tek kısıye baglı kalmamak lazım artık XD

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Unutamıyorum Silemiyorum Onu 7 Sene Oldu Ayrılalı Aklım Onda Aklım Ondaykende Hiç Bir Kızla Birlikte Olamıyorum Kimseye İçim Atmıyor 7 Yıldır Ne Yapabilirim Herşeyden Sogudum Ogittikten Sonra Dertleşelim
unutuluyo kanka unutuluyo

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dostum bu durum için çok şey söylenir ama geçici cümleler kurmaya gerek yok.
Geçeceğini sende biliyorsun en azından çok yıpratma kendini o kadar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Geçmiyor Be Agalarım Kayserininde Herbir Yanında Anılarımız Var O Mahalleden O Sokaklardan Falan Geçince Direk Gözüme Perde İniyor O Anı Yaşıyorum Ya Çok Degişik Bir Duygu

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam bende senin gibi durumdayım durdugum yerde aklıma geliyor çok tuhaf oluyor

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Unutamıyorum Silemiyorum Onu 7 Sene Oldu Ayrılalı Aklım Onda Aklım Ondaykende Hiç Bir Kızla Birlikte Olamıyorum Kimseye İçim Atmıyor 7 Yıldır Ne Yapabilirim Herşeyden Sogudum Ogittikten Sonra Dertleşelim
O başka birisini bulmuştur şimdiye , yinede ona ulaş konuş anlat o ne derse sende uza yani bu kadar

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
7 Yıldır Aralıklarla Yazıyorum Ama Görüldü Atıyor Birazdaha Israrlı Yazınca Engel Atıyor Hayla Mesajlarımız Vs Duruyor

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam umarım kısa süre için de unutabilirsin unutmaya çalış unutmak zordur ama başarırsan mutlu olursun.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aga sen onu 7 sene düşünüyorsun ama o seni düşünüyor mu peki ? Sanmam boş vermen gerek hayatına devam etmelisin sen onu düşünürken o başkalarına gülüyor

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bilim adamları araştırıp 21 gün cok şiddetli geçtiğini belirlemişler. bu denekleri nasıl ve neye göre seçtiklerini bilmiyorum . ama ayrılığın türüne göre değişir şiddeti tabii ki ( suçlu olan taraf ya da haklı olan taraf olmanız durumuna göre yani). yine de 22. günün sabahında yenilenmiş biri olarak uyanacaksınız. sadece biraz sabredin.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
umarım senin durumuna düşmem. bence bi psikologa görün, ben şuan devletin beleş verdiğine gittim yani çok az bir etkisini gördüm bana dedi mesela hissettiklerini bir kağıda yaz ve onu yak dedi hatta en iyisi baştan anlatiyim sana madem içimizi döküyoruz.
4 yıllık bir ilişki liseden tanışıyoruz ben çok yanlış yaptım buda çok kıskanç birazcık deli bi kızdı toxic bir ilişkiydi 4 yıl boyunca sayısız kere ayrıldık son kez yanlış yaptım sonra düzeltmek için 3 ay peşinde koştum sonuç olarak istemedi 2 ay unutmayı denedim unutamadım takıntı yaptım sürekli ne yaptığına bakıyordum engelliydim her yerden ama bi şekilde girip bakıyordum instaya spotifye twittera nerde hesap varsa oraya bakıyordum rahatsız oldum ve psikologa gittim derdimi anlattım bana dedi ki hayatında bu olumsuzluklar olamsa napardın bende dedim kitap okurdum bilgisayarda bi şeyler öğrenirdim hangisini yapabilirsin dedi pc geçersem şuan oyun oynarım dedim kitap okuyabilirim dedim oda dedi ki o zaman kitaptan başlayalım kendini zorla sıkıldığın zaman biraz daha okumaya çalış dedi bide işte bu mektubu yakma işini söyledi sonra bakmamaya çalış dedi azalt dedi şuan günde 1 ya da 2 kere bakıyorum ne yaptığına unutmak bizim elimizde ama tek başımıza yapamıyorsak en iyisi uzman birine görünmek emin ol en azından onunla konuşmak bile iyi geliyor 45 dk konuştuk ve bi bakıma hafifledim tek sorunum bu aşk acısı ve ya takıntımıdır nedir o değil yani depresyon falanda var bence gitmelisiin bir sorun varsa sorabilirsin
Not: Sen gece ona olan sevginden uyuyamıyor ve mutsuzken o başka erkeklerle konuşup uyumuyor ve gülüyor :)

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
madem ask 2 kısılık neden acısı 1 kısılık acıklasın ya

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
O gittikten sonra doğal olarak tekrardan onunla birlikte olmak istemeni anlıyorum ben de aynı durumda olduğum için fakat olmak istediğin yere odaklanırsan olduğun yerin tadını çıkarmayı unutur, zamanla içindeki şeytanlara yenik düşersin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Şu acı bir gerçek ki o seni çoktan unutup yoluna koyulmuştur, sende unutmayı deneyeceksin başka bir yolu yok. Yok çok kötü hissediyorum diyorsan psikolojik destek alacaksın ayıbı mayıbı yok. Kız milleti böyledir çeker gider ama erkekler kolay kolay unutamaz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam silemiyorum diyerek kendini şartlama bir unutursun pir unutursun bilgin olsun.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam 7 sene diyorsun dile kolay bu şahıs artık varlığını unutmuştur zaman bırak dicem ama nafile. Yeni birini bulmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kankam kendine eziyet etme kimse senden daha değerli değil.

UFM

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
moruk ben de hiç aşık olamıyorum . nasıl birine bu kadar bağlanıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...