Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Askerden yeni geldim psikolojim bozuldu ne yapmalıyım?
benim de arkadaşım askerden yeni geldi ve o da boşluktaydı eğer bi arkadaş grubun varsa bi içmeye çıkın biraz sahile çıkın eğer sahiliniz varsa kız arkadaş edinebilirsin
kardeşim benim bu hayatı önemli kılan sensin. kendin için yaşıyorsun bu hayatı başkası için değil unutma. bir hedef koy kendine ve onun için çabala. ben de mezun olduktan sonraki aylar "ne olacak şimdi" kafasındaydım. hiçbir şeyden keyif almıyordum. anladım ki hedefim yokmuş. dikkat et kendine. iyi geceler dilerim
Bende 99.2b gittim aralıkta geldim başta alışma sürecin var 1 hafta sonra düzeliyor hayatını düzene sokmaya çalış işte uyku düzeni olsun iş saatin yemek yeme saatin biraz rahatla tatil yapabilirsin kafanı dağıt dostum sevdiğin hobilerine yeniden başla vs.
kardeşim bende de aynı durum oldu rahatlamana bak ne rahat veriyorsa sana onu yap
çık gez 4 duvar arasında durma ormanlık alanlara git mesela mangal yap düzelirsin 2 3 güne askerlik öyle kolay bir şey değil