Assassin's Creed Valhalla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne oluyorsa Allah mübarek etsin
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bence güzel bir oyun olucak

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ubisoft origins ve odyssey de yaptığı gibi tekrara düşerse hiç hoş olmayacaktır daha güzel yeniliklerle gelirse çok sevilecektir :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Fragman aşırı iyiydi hype seviyem istemsiz tavan yaptı ama gameplay videosu gelene kadar kendimi dizginlemeye çalışıyorum yoksa yere çok ağır çakılırım

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bende heyecanla bekliyorum inşallah bugisoft olayı yaşanmaz

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tüm serinin tadına bakmış biri olarak. İzlediğim tam gercek bir oyuna benziyor şimdiden heyecanla bekliyoruz bakalim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Son konularıma bakarsanız oyunlarla aramın iyi olduğunu anlamışsınızdır Assassin's Creed serisi güzel bir seriydi yeni oyunlar hep giydirme olduğu için benim tarafımdan pek sevilmedi hatta hiç oynamaya bile yeltenmedim o derece Valhalla duyurulunca da çok hypelanmamış olup hine bir giydirme oyunu olarak düşünmüştüm ve öyle de olabilir tabi daha şu an hiç bir şey yok ortada ama ben hiç bir teasar'a bu kadar hypelandığımı hatırlamıyorum nedense oyun beni içine çekti hine 50 saniyelik bir teasar da oyun boş boş gösterilicek zannettim fakat 4 dakika boyunca kısa film izlemiş gibi oldum açıkcası yani şu an beklentilerimi fazla tutuyorum gameplay videosunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Sizin düşünceleriniz nedir beklentileri bu kadar yüksek tutmak gerekiyormu.

beklentileri yüksek tutmamak gerek firmanın geçmiş oyunlarını düşünürsek. ana seri haricinde konuşuyom.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...