500 tl ye ben 2 tb hardiske oyun çektiririm benabi one ya 500 lirada vermezsin bu arada 200 olur 300 olur çok fazla
abi onu 100 lirayada yaptırırsın ama 500 lira bir oyun için gerçekten fazla ubisoft acımasız geçiriyor steam gibi değil xD500 tl ye ben 2 tb hardiske oyun çektiririm ben❤
![]()
Yani ne kadar güzel birşey getirebilirler çok merak ediyorum ne + sı olacak diğer ac oyunlarından gerçekten merak ediyorum bak GTA 6 filan olur o fiyata anlarım okay çünkü herkes bekliyor ve heyecanlandırıyor ama ac'ye bu kadar para verilmezabi onu 100 lirayada yaptırırsın ama 500 lira bir oyun için gerçekten fazla ubisoft acımasız geçiriyor steam gibi değil xD
Origin ve voidu da öyleabi onu 100 lirayada yaptırırsın ama 500 lira bir oyun için gerçekten fazla ubisoft acımasız geçiriyor steam gibi değil xD
Ya steam şimdi Tlyi 3.25ten mi ne hesaplıyor doları o yüzden ucuz oluyor normalde adamlar 90 dolar'a alıyorlar oyunu meselaOrigin ve voidu da öyle
Voiduya ucuz diye girdik fiyatlara bakınca fiyatlar beni benden aldı mesela
Gta 5 steamde 169 tl
Gta 5 voiduda 269 tl
Oyunlarda bile geçirmece oynuyorlar![]()
Siteler arası rank meselesi buYa steam şimdi Tlyi 3.25ten mi ne hesaplıyor doları o yüzden ucuz oluyor normalde adamlar 90 dolar'a alıyorlar oyunu mesela
Ama epic games'te de oyunların Türkiye fiyatı ucuz oluyor meselaSiteler arası rank meselesi bu
İste diyorum ya dostum oyun siteleri indirim için birbiri ile yarışıyor bu zamanda herkes evde oyun oynadığı için oyun piyasası durumu şaha kalkmış durumda❤Ama epic games'te de oyunların Türkiye fiyatı ucuz oluyor mesela
Haklısın epic games Tekel olayını kapattığı için çok önemli bir platformİste diyorum ya dostum oyun siteleri indirim için birbiri ile yarışıyor bu zamanda herkes evde oyun oynadığı için oyun piyasası durumu şaha kalkmış durumda❤