Anladim ustad eyvallah sagolasin. O zaman bu yontemin ekmegini iyi bi yicez gibi duruyorBunu fixlemelerinin tek yolu başka parçaların serialına ban atmak onunda kaldırma methodu yine çıkar hocam çok uzun süre fix yemez bu yöntem
Hocam aynısını yapıyorumm zatende sadece asuslar içinmi bu bende asrock var o yüzden olmuyor olabilir mi ?hemen videosunu atıyorum
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam bunu bir izleyi öyle yapın
hee aynen ustam asus anakartlar için geçerli bu onun için amidewin kullanıyorlar ama onun methodunu bilmiyorum bir kaç yerde görmüştümHocam aynısını yapıyorumm zatende sadece asuslar içinmi bu bende asrock var o yüzden olmuyor olabilir mi ?
yapabildiyseniz ne mutlu sizeçok tşk ler işe yaradı
amidewin için yardım edebilirim size benimle discorddan iletişime geçerseniz uğraşmanıza bile gerek kalmaz twden bağlanıp halledebilirimHocam aynısını yapıyorumm zatende sadece asuslar içinmi bu bende asrock var o yüzden olmuyor olabilir mi ?
ustam eğer biliyorsan konu açıp herkesle faydalansın diye paylaşabilirsinamidewin için yardım edebilirim size benimle discorddan iletişime geçerseniz uğraşmanıza bile gerek kalmaz twden bağlanıp halledebilirim
discord:botiket#7171
zaten konuyu açalı 3 gün oluyor yönetim kadrosu tarafından denenmediği için kimse onaylamadı hala konu herkese açık olması için moderatörlerden onay bekliyorustam eğer biliyorsan konu açıp herkesle faydalansın diye paylaşabilirsin
anladım ben direkt paylaştım yönetim kadrosuna hiç söylemedim acab sıkıntı olur muzaten konuyu açalı 3 gün oluyor yönetim kadrosu tarafından denenmediği için kimse onaylamadı hala konu herkese açık olması için moderatörlerden onay bekliyor
siz seçkin üye olduğunuz için muhtemelen onay gerektirmeden direkt konuyu açabiliyorsunuz fakat normal üyelerde konuyu açarken konuya bırakılan link varsa onun kontrol edilmesi gerekiyoranladım ben direkt paylaştım yönetim kadrosuna hiç söylemedim acab sıkıntı olur mu
Hic yasandigini gormedim garip bir olaymis kendisi yanlis yapmisHocam forumdan bir arkadaş bu methodu yaptı ve biosunu bozdu servise götürdü denemek isteyenler ondan sonra denemedi ve konusuda açılmadı sebebi budur muhtemelen
Muhtemelen sistem değişmiştirsiz seçkin üye olduğunuz için muhtemelen onay gerektirmeden direkt konuyu açabiliyorsunuz fakat normal üyelerde konuyu açarken konuya bırakılan link varsa onun kontrol edilmesi gerekiyor
Hayır hocam Hile & Hack kategorisine paylaşırsan onaylama sürecinden geçer diğer kategorilerde geçmez, süper üyeyken paylaştıklarımda bile onay sürecinden geçiyordusiz seçkin üye olduğunuz için muhtemelen onay gerektirmeden direkt konuyu açabiliyorsunuz fakat normal üyelerde konuyu açarken konuya bırakılan link varsa onun kontrol edilmesi gerekiyor
bilgilendirmen için teşekkürler konuyu tekrardan açıyorumHayır hocam Hile & Hack kategorisine paylaşırsan onaylama sürecinden geçer diğer kategorilerde geçmez, süper üyeyken paylaştıklarımda bile onay sürecinden geçiyordu
Yanlış kategoride açmış olabilirsiniz tekrar deneyin istersenizzaten konuyu açalı 3 gün oluyor yönetim kadrosu tarafından denenmediği için kimse onaylamadı hala konu herkese açık olması için moderatörlerden onay bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?