Asus Anakartlar HWID Ban Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bunu fixlemelerinin tek yolu başka parçaların serialına ban atmak onunda kaldırma methodu yine çıkar hocam çok uzun süre fix yemez bu yöntem
Anladim ustad eyvallah sagolasin. O zaman bu yontemin ekmegini iyi bi yicez gibi duruyor :)

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam aynısını yapıyorumm zatende sadece asuslar içinmi bu bende asrock var o yüzden olmuyor olabilir mi ?
hee aynen ustam asus anakartlar için geçerli bu onun için amidewin kullanıyorlar ama onun methodunu bilmiyorum bir kaç yerde görmüştüm

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam aynısını yapıyorumm zatende sadece asuslar içinmi bu bende asrock var o yüzden olmuyor olabilir mi ?
amidewin için yardım edebilirim size benimle discorddan iletişime geçerseniz uğraşmanıza bile gerek kalmaz twden bağlanıp halledebilirim
discord:botiket#7171

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
amidewin için yardım edebilirim size benimle discorddan iletişime geçerseniz uğraşmanıza bile gerek kalmaz twden bağlanıp halledebilirim
discord:botiket#7171
ustam eğer biliyorsan konu açıp herkesle faydalansın diye paylaşabilirsin :)

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
zaten konuyu açalı 3 gün oluyor yönetim kadrosu tarafından denenmediği için kimse onaylamadı hala konu herkese açık olması için moderatörlerden onay bekliyor
anladım ben direkt paylaştım yönetim kadrosuna hiç söylemedim acab sıkıntı olur mu

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
anladım ben direkt paylaştım yönetim kadrosuna hiç söylemedim acab sıkıntı olur mu
siz seçkin üye olduğunuz için muhtemelen onay gerektirmeden direkt konuyu açabiliyorsunuz fakat normal üyelerde konuyu açarken konuya bırakılan link varsa onun kontrol edilmesi gerekiyor

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam forumdan bir arkadaş bu methodu yaptı ve biosunu bozdu servise götürdü denemek isteyenler ondan sonra denemedi ve konusuda açılmadı sebebi budur muhtemelen
Hic yasandigini gormedim garip bir olaymis kendisi yanlis yapmis

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
siz seçkin üye olduğunuz için muhtemelen onay gerektirmeden direkt konuyu açabiliyorsunuz fakat normal üyelerde konuyu açarken konuya bırakılan link varsa onun kontrol edilmesi gerekiyor
Hayır hocam Hile & Hack kategorisine paylaşırsan onaylama sürecinden geçer diğer kategorilerde geçmez, süper üyeyken paylaştıklarımda bile onay sürecinden geçiyordu

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Baya hatta aşırı yararlı bir bilgilendirme, teşekkürler brom.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
işime yaradı çok teşekküğr ederimö
Post automatically merged:

off aradığım konuyu buldum sonunda çok saol allah razı olsun

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
asus v extreme kullanıyorum ama val 5 veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...