- Konuyu başlatan
Süper Üye
- Ödüller
- 8
laptoplarda çalışmıyormuşasus leptop için geçerli oluyor mu?
laptoplarda çalışmıyormuşasus leptop için geçerli oluyor mu?
siz muhtemelen konumu görebiliyorsunuz bir de amidewin denemenizi tavsiye ederim size yolladım konumuAsus Prime B450M-K anakartında çalışmıyor.![]()
biraz karışık gibi ama kesinlikle deniycem kral paylaşım için sağolNot: Anlattıklarımın dışında birşey yapıp anakartınıza zarar verirseniz ben veya memoryhackers sorumlu değildir.
Format ve bios up/down gerekir.
Söylediklerimi formattan sonra yapacaksınız
Öncelikle dosyamızı rardan çıkartıp masaustune atıyoruz ardından klasore girip afuwin>afuwingui.exe açıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 70859
save butonuna tıklayınız ve klasörün içine kayıt alıyoruz bu esnada mouse hareket ettiremezsiniz.
Klasörün içinde afuwin.rom adlı bir dosya gelecektir.(Bu dosyanın yedeğini alınız)
FD44editor uygulamasını açıp afuwin.rom adlı dosyayı seçiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 70860
Bizi ilgilendiren kısım burası şimdi FD44editor uygulamasını kapatmıyoruz ve klasörden programlar>HxD>HxD64.exe yi açıyoruz.
Açılan ekrandan yine afuwin.rom adlı dosyayı seçiyoruz.
Ctrl+f tuşlarına basarak bul>hex değerleri kısmına girip kopyaladıgımız System UUID mizi yapıştıralım ardından arama yönünden tümünü seçip tamama tıklıyoruz.
Burdaki İşlemleri Dikkatli Yapınız Herhangi Bir Hata Olmasın.
Şimdi serial numberlarımızı değiştirelim. Unutmayın her serial numberdan iki tane var ikisinide değiştirmemiz gerek.
System UUID mizi yapıştıralım ardından arama yönünden tümünü seçip tümünü araya tıkladıktan sonra 2 adet serial number bulacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 70861
Tek tek uzerlerine tıklayıp mavi ile taralı olan kısımlardaki sayıları değiştiriyoruz. Örnek olarak 33 ü 38 yapıyoruz 36 yı 23 yapıyoruz 35 i 30 yapıyoruz.
Diğerinede aynı şekilde tıklayıp aynı numaraları yazıyoruz.
Şimdi sırada Motherboard S/N mizi değiştirmemiz gerek bunun için yine FD44editor uygulamasından Motherboard S/N mizi kopyalıyoruz ve tekrardan HxD uygulamasına dönüyoruz
ve ctrl+f tuşlarına basarak ara>bul>metin dizesi kısmına kopyaladığımız sayıları yapıştırıyoruz ardından arama yönünden tümünü seçip tümünü araya tıklıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 70862
Gördüğünüz gibi yapıştırdığımız sayıları buldu.Ben genellikle burdan ilk 2 sayıyla son 2 sayıyı değiştiriyorum siz isterseniz çoğu yeri değiştirebilirsiniz.
Şimdi örneğin 31 i 30 yapıyoruz 12 yi 13 yapıyoruz.Yine alt kısımdan diğerine tıklayıp aynı numaraları yazıyoruz.
Tüm işlemleri yaptıkdan sonra sağ üstten Dosya>Kaydet e tıklayıp HxD yi kapatıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 70863
Klasörun dosya yolunu kopyalıyoruz ardından cmd yi yönetici olarak açıyoruz.
Ardından cmd ye "cd (kopyalagımız dosya yolu)" bu şekilde yazıp enterliyoruz
Sonra (afuwinx64.exe afuwin.rom /gan) komudunu yazıp enterliyoruz ardından cihazımız donacaktır ve cmd de birkaç işlem yapılacaktır işlem tamamlanana kadar hiçbirşey yapmıyoruz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu indirip ethernet mac adresimizi değiştiriyoruz.
Hdd veya ssd seri numaramızı da bu video ile değiştiriyoruz.
dosya linkiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
virustotalBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Method bana ait değildir alıntıdır
sonraformat ve bios up/down 'dan sonrasını formattan sonra mı yapcaz yoksa önce mi
hmm peki bios up down? buda formattan sonra herhalde
o fark etmiyorhmm peki bios up down? buda formattan sonra herhalde