Onaylı Üye
Vanguard detects...
I believe it only works for Asus. Feel free to correct me but that's what it said on the titlebought a spoofer i didnt know that mh has a free one, thanks for this release ill be using it for future
Teşşekürler Tmac fix kullanmanızı tavsiye etmem.
Teşekkürler.
o yöntemler fix maalesef tek yöntem raid o da normal ssd ile de yapabilirsin hdd ile de aynı yöntem ileÇok uzun uğraşmışsın emek var teşekkür ediyorum. Bir kaç sorum olacak ;
-Raid yapmak için tek hdd yada tek 1 tane ssd olanlar nasıl yapacak ?
-Anlattığın yöntem ile Anakart Sn değiştirip (Ekstra Uniqe Id 'de değiştirdim) sonrasında bios versiyon down yaptım , sonrasında Temiz Windows 10 kurdum , sonrasında mac adressini de değiştim, Raid yapmadan işe yarar mı bu yöntem hdd serial changer ile ssd serisini değiştirsek olur mu denedin mi ? Yada deneyenler var mıdır ?
Edit: Val 5 / Val 7 ye düşüyor raid illa şart sanırım. Talihe bak Okyanusu aşıp derede boğuluyoruz (En zor olanı Anakartı spoofluyoruz , ssd de yakalanıyoruz).
Volume ile deniyorum tek ssd var 120 gb bakalım volume başarılı olursa yazarım buraya.o yöntemler fix maalesef tek yöntem raid o da normal ssd ile de yapabilirsin hdd ile de aynı yöntem ile
yeessgüzel gönderi, sadece asus için mi çalışıyor?
maalesef şartdostum val5 düşmemek için raid şart mı
knk denedinmi sonuç ne
knk sırasını anlatırmısın formatdan öncemi serial değişcemSonuç başarılı
![]()
evet formattan önce.knk sırasını anlatırmısın formatdan öncemi serial değişcem