güzel olur ama eklencegini düşünmüyorumÖncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim. Bir League of Legends maçımda karşı takımda Aurelion Sol vardı ve ben onu biraz küçümsedim. Erken oyunda lane de kaybetse bile ilerleyen süreçlerde takım savaşlarında büyük katkısı olan Aurelion Sol'un scripte eklenmesini düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
eklenmicekmiş usta dragon teem dc sunucusunda açıkça yeni şampionların senaryoları eklenmicek belki doge için hitbox ekleriz yazmışlar.Ben şahsen zamanla eklenebilir diye düşünüyorum onun dışında pek bir şey ifade etmez her türlü ekarte edilebilir bir karakter zaten
evet sunucuda öle bi paylasım vareklenmicekmiş usta dragon teem dc sunucusunda açıkça yeni şampionların senaryoları eklenmicek belki doge için hitbox ekleriz yazmışlar.
sc ile ausol e ne eklenebilir ki evade dışında karakterin hileyle bağlantısı yok ultisi dışındaÖncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim. Bir League of Legends maçımda karşı takımda Aurelion Sol vardı ve ben onu biraz küçümsedim. Erken oyunda lane de kaybetse bile ilerleyen süreçlerde takım savaşlarında büyük katkısı olan Aurelion Sol'un scripte eklenmesini düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?