Aurelion Sol Scripte Eklenmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence gereksiz bir çar hem scripte hem normal oyunda :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Low eloda zaten nasıl oynandığını anlamıyorlar. Bide SC olursa direk boosted herosu olabilir. :-D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eklense güzel olur bütün minyonlardan yıldız tozu kazansa müq

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
rework daha yeni geldiği için şu an erken biraz daha beklenir zamanı gelince eklenebilir

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Bence ondan önce gelmesi gerekenler var zaten istedikleri zaman üstünde çalışma yapıp onuda ekliye bilirler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eklenir zamanla fakat scriptle kullanilan sayılı champlar gibi verim alınması hakkında şüpheliyim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
cüssesi bir tık büyük bir karaktermiş gibi geliyor bana dodge konusunda biraz problem yaratır mı herhangi bir fikrim yok.ancak karakterin yetenek kiti çok bozuk gayet iş yapacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim. Bir League of Legends maçımda karşı takımda Aurelion Sol vardı ve ben onu biraz küçümsedim. Erken oyunda lane de kaybetse bile ilerleyen süreçlerde takım savaşlarında büyük katkısı olan Aurelion Sol'un scripte eklenmesini düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
aurelion gibi bir heronun sc ye ihtiyacı yok yeterince partikül kastıktan sonra Q basıp R atması yetiyor bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eklenirse güzel olur

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
eklenmesi konusunda pozitif düşünüyorum mantıklı bir karar olacaktır ne kadar çok şampiyon olursa o kadar iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim. Bir League of Legends maçımda karşı takımda Aurelion Sol vardı ve ben onu biraz küçümsedim. Erken oyunda lane de kaybetse bile ilerleyen süreçlerde takım savaşlarında büyük katkısı olan Aurelion Sol'un scripte eklenmesini düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
asolü biraz oynarsan ve sonrasında karşına gelince ne tarz pickler atacağını bilirsen herşey kolaylaşıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Getirilse fena olmaz son zamanlarda tercih ettiğim şampiyonlardan olduğu için aşırı iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eklense bile taşıyabileceğin bir şampiyon olmaktan çıktı. eğer ilk başta olsaydı çok güçlüydü o çar durmuyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...