İsteyen kullanabilir hatta istiyene adını yazarim. 1: 2: Bu arada bunları ben yapmadım
8 Eyl 2016 #1 ThyPrime T Uzman Üye Katılım 28 Ağu 2016 Mesajlar 214 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI İsteyen kullanabilir hatta istiyene adını yazarim. 1: 2: Bu arada bunları ben yapmadım
8 Eyl 2016 #2 Lucretia L K. Atatürk Seçkin Üye Katılım 15 Haz 2016 Mesajlar 517 Tepki puanı 40 Ödüller 6 Yaş 27 9 HİZMET YILI Hacı, sen bizim o banner'i bi halletsen ya .s
8 Eyl 2016 Konuyu başlatan #3 ThyPrime T Uzman Üye Katılım 28 Ağu 2016 Mesajlar 214 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI lBAGUVIXl' Alıntı: Hacı, sen bizim o banner'i bi halletsen ya Genişletmek için tıklayın ... Hacı hangi banneri
lBAGUVIXl' Alıntı: Hacı, sen bizim o banner'i bi halletsen ya Genişletmek için tıklayın ... Hacı hangi banneri
8 Eyl 2016 #4 Lucretia L K. Atatürk Seçkin Üye Katılım 15 Haz 2016 Mesajlar 517 Tepki puanı 40 Ödüller 6 Yaş 27 9 HİZMET YILI Hem sana, hem kendime yaparım dediğin. Bu arada avatar'lar güzel. (konu dışı yorum olmasın qweqweqwe)
Hem sana, hem kendime yaparım dediğin. Bu arada avatar'lar güzel. (konu dışı yorum olmasın qweqweqwe)
8 Eyl 2016 Konuyu başlatan #5 ThyPrime T Uzman Üye Katılım 28 Ağu 2016 Mesajlar 214 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI lBAGUVIXl' Alıntı: Hem sana, hem kendime yaparım dediğin. Bu arada avatar'lar güzel. (konu dışı yorum olmasın qweqweqwe) Genişletmek için tıklayın ... He hatirladim ama sana söylediğim gibi geniş bir zamanda kendime ve sana yapmaya calisirim söz vermedim
lBAGUVIXl' Alıntı: Hem sana, hem kendime yaparım dediğin. Bu arada avatar'lar güzel. (konu dışı yorum olmasın qweqweqwe) Genişletmek için tıklayın ... He hatirladim ama sana söylediğim gibi geniş bir zamanda kendime ve sana yapmaya calisirim söz vermedim