Ama bazı şeyler eskiisinden daha iyi olabiliyor neden olmasın ki ?Bozulan hiçbir şey tekrar eskisi gibi olmaz.
Teşekkür ederim bu şekilde düşünmemiştim hiç ( birbirinize iyi gelmiyorsunuz)Toxic bir ilişkiniz var ve birbirinize iyi gelmiyorsunuz bunun nedenini sorgulamayacağım çünkü benim için şuan dikkat ettiğim nokta birbirinize iyi gelmemeniz ve ilişkinin odak noktasını yerine getiremiyorsanız bence beraber olmanızın bir anlamı yok yol yakınken ayrılın
Uzun uzun konuşmak istediğim konular var konuşuyorum ama hiçbir cevap alamıyorum anlatıyorum ağlıyor veya anladım bilmiyorum diyor yada sadece susuyor cevap vermiyoraga sürekli kavga ediyosanız toxic ilişki ya yıpratmayın birbinizi onun haricinde oturup ne istiyosunuz uzun uzun konuşun
Saçma sapan bir şey için ayrıldımsaçma bi olay için ayrıldıysanız barışmanızda sakınca yok fakat büyük bi olaysa barışmanızı tavsiye etmem hem akrşı taraf için benden vazgeçemiyo ne yaprsam yapim geri gelcek düşüncesi olruşturusun
Mantıksız evet ama aşkta mantık aramakta zorreis barışacaksan niye ayrılıyorsun mantıksız değil mi sencede .?
Onu nasıl öğrenebilirim babacimkarşı tarafın güvenine bağlı
Ciddi ilişki düşünüyor dum kankaciddi değilse beni için bitmiştir gerek yok yolarımz bir kere ayrı düçücekse bu en başında olsun zamanımı çalmasın gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?