Ayrılıp Barışmak Ne kadar Doğru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Dostlar merhaba.
Benim ilk aylık bir ilişkim oldu. Evet kısa bir süre olabilir dört yıllık ilişkimde oldu.Ama,bana kendimi değerli hissettiren tek insan oldu ilk defa beni birisinin gerçekten sevdiğine inandım davranışları konuşmaları keninde okadar aşık ettirdi ki asla bu ilişkinin bitmesini istemiyor ve tüm sorunları çözüme kavuşturmak istiyordum kavga ettiğimiz zamanlar her seferinde bir yolunu bulup konuşarak hallediyor dum konuşmak herzman için çözüm dur buna inanıyorum Lakin son 1 hafta da bana okadar soğuk yaptıki her zaman ilgili mesajlar atan o kiz atamama başladı yazmazsam yazmadı neden böylesin noldu birşeyin mi var diye sorduğumda bilmiyorum diyerekten cevap verdi her Pazar buluşurduk aslında cuma günü dedim ki soğuk sun bu pazar buluşmak istemiyorum oda sanki başka bir şey kötü bir söylemisim gibi aynen ondandır diyerek tamam dedi sonra cumartesi oldu gene edepli ce bunu biraz kendine getirdim soğuk yapmadı Ogün ve pazar günü buluştuk güzel bir gündü sonra hafta tekrar aynı şeyler tekrarlandi ama. Çok özlemiş dim ne kadar soğuk olsada yanına gitmek istedim yanına gittim ve sanki hiçbir şey yokmuş gibi güldük eğlendik sohbet ettik derken bir parktaki çardak da oturduk çekildi kenara bağdaş yaptı ve sadece sustu konuşmadı benimle ne söylesem hiç cevap vermedi okadar sinirlerim bozulduki kalkıp gidicekdim bana yakışmaz dedim sustum bende oturdum sonra birden sinirle kalkıp ben gitmek istiyorum dedi buyur dedim yol orda sende geliyor sun dedi gittik otobüs durağına ben o otobüse binmem dedim sen bilirsin dedi ben onunda binmemesini bekledim beni orda o halde yanlız bırakıp gitmez diye düşündüm bindi ve gitti okadar morelim bozulduki ne yapacağımı bilemedim basım döne döne yürüyerek dönüyor dum kendime küfür ede ede elimde cam parçalamış im ellerim paramparça olmuş kanıyor esnafın biri tuttu kolumu kardeşim kolun kanıyor diye bişey olamaz dedim otobüs terminalinin oraya gittim bekledim belki orda bekliyor dur gitmez lan dedim ne oldu kötü söz söyledim kötü bir şey yapmadım kalbini kırmamak için sözlerimi seçerek söylediğim kadın neden birden gitti dedim eve geldim yaktım Bir sigara bir mesaj geldi baktım mesaj ondan mesajda söyle yazıyor du (özür dilerim ben ne yaptığımı bilmiyorum sadece sana karşı değil herkese karşı böyleyim bazen ne yaptığımı bilmiyorum ailem yüzünden özür dilerim) dedi ben. Görmezden geldim affetim ailesi yüzünden neden böyle diye ailesi hakkında allttan allttan sorular sordum annesi ile babası ayrı annesi ile kalıyor ve annesinin bir sevgilisi olduğunu falan öğrendim ama benim hayatım daha kötü ben annesiz babasız kimsesiz büyüdüm onu başka bir formda anlatıcam isteyen olursa zoruma gitti ne alaka dedim aile yüzünden neden böyle davransın ki demeye başladım kendime sonrasında tekrar tekrar sürekli soğuk yapma başladı Bir gece konuşurken ufak ufak şakalar yaptım buna yapma dedi ciddi bir şekilde bak bidaha asla konuşmam dedi bende taşmış bir bardağa dökülecek son damla gibi illallah dedim ve Yeter olmuyor hep ben çabalıyorum dedim ve ayrıldim sonra sabah senden nefret ediyorum sen Bir korkaksin sende babam gibisin dedi hep sen kendini haklı çıkarıyor sun azıcık beni anla dedi ama bakıyorum dönüp dönüp bakıyorum haklı çıkarmak için bişeyler arıyorum ama Yok ben bile bulamıyorum çünkü her cümlesi artık çelişkili ve soğuk du neyse velhasıl neticede 2 gün önce tekrar barıştik ona neden ayrıldığımı vee onu halaha çok sevdiğimi söyledim bana ben sana yazacaktım bende çok özledim dedi ama halha başkalarına ayiridgi vakitleri bana ayirmiyor çok önemli isim var buluşmamız imkansız diyor abisi motorla gezelim diyince onunla gidiyor kendimi en değerli hissettiğim yerde okadar yabancı oldum ki ne yapmalıyım bilmiyorum.

BURAYA KADAR OKUYAN HEREKESE TEŞEKKÜRLER.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
aşırı benzer durumu bende yaşadım eğer gerçekten doğru kişi olduğuna inanıyorsan yanında ol ve devam et brom

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka kendini ve onu kendi içinde sorgula doğru olan kim diye eğer gerçekten kendini suçlamaktan veya onu suçlamaktan geri duramıyorsan o ilişki daha sana çok haram olur. Allah kolaylık versin

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bozulan hiçbir şey tekrar eskisi gibi olmaz.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Seninle birlikte olan kişi, seni mutlu etmek için elinden geleni yaptı ve seni sevdiğine inandırdı. Ancak, son zamanlarda soğuk davranmaya başladı ve seni üzdü. Bu durumda, onunla konuşmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Belki de bir şeyler onu rahatsız ediyor ve seninle paylaşmak istemiyor. Onunla konuşarak, ne hissettiğini öğrenebilirsin. Konuşmak her zaman çözüm olmasa da, ilişkilerde açık iletişim kurmak önemlidir.
Böyle Düşünüyorum Reis ama Sendede bi sorun göremedim kızı içtenlikle sevdiğin yazından belli ama kıza neden seninle vakıt geçirmek istmedığını sorakarak ,
bu ilişkiye devammı tamammı anlayabilirsin cidden üzüldüm senin adına.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
aga sürekli kavga ediyosanız toxic ilişki ya yıpratmayın birbinizi onun haricinde oturup ne istiyosunuz uzun uzun konuşun

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ayrıl kanka ve bir daha barışma bu hareketler toksik bir kızın hareketleri.
İnsanlar sevdiği insanlara vakit ayırır sevmediklerine de sadece bahane bulur. Ben sevdiğim kız için babamdan azar/dayak yiyeceğimi bile bile onla buluşuyordum o ise arkadaşıyla dışarı çıktığında 5 dk göreyim seni dediğimde mahalleden birisi görür babama anneme söyler gelme diyordu. Başka arkadaşlarıyla buluşuyor bana gelince de sadece bahane sunuyordu. Bunlar çok net seni senin onu sevdiğin kadar sevmediğinin değer vermediğinin göstergesi ama tabii sen ilişki içindeyken fark edemiyorsun. Ben kızla ayrılalı 1 yıl oldu o arkadaşlarıyla belki sevgilileriyle geziyor bense hala o psikolojiyi atlatmaya çalışıyorum. Bu yüzden kendine bunu yapma psikolojin her şeyden herkesten daha değerli emin ol.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Toxic bir ilişkiniz var ve birbirinize iyi gelmiyorsunuz bunun nedenini sorgulamayacağım çünkü benim için şuan dikkat ettiğim nokta birbirinize iyi gelmemeniz ve ilişkinin odak noktasını yerine getiremiyorsanız bence beraber olmanızın bir anlamı yok yol yakınken ayrılın

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Toxic bir ilişkiniz var ve birbirinize iyi gelmiyorsunuz bunun nedenini sorgulamayacağım çünkü benim için şuan dikkat ettiğim nokta birbirinize iyi gelmemeniz ve ilişkinin odak noktasını yerine getiremiyorsanız bence beraber olmanızın bir anlamı yok yol yakınken ayrılın
Teşekkür ederim bu şekilde düşünmemiştim hiç ( birbirinize iyi gelmiyorsunuz)

aga sürekli kavga ediyosanız toxic ilişki ya yıpratmayın birbinizi onun haricinde oturup ne istiyosunuz uzun uzun konuşun
Uzun uzun konuşmak istediğim konular var konuşuyorum ama hiçbir cevap alamıyorum anlatıyorum ağlıyor veya anladım bilmiyorum diyor yada sadece susuyor cevap vermiyor

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bence de ayrıl çok fazla toxic bir ilişkiniz varmış. Kırılan bardaktan tekrar su içilmez.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
saçma bi olay için ayrıldıysanız barışmanızda sakınca yok fakat büyük bi olaysa barışmanızı tavsiye etmem hem akrşı taraf için benden vazgeçemiyo ne yaprsam yapim geri gelcek düşüncesi olruşturusun

howard roark laughed
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
eğer içinden bir his barış diyorsa yap

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
reis barışacaksan niye ayrılıyorsun mantıksız değil mi sencede .?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ayrılıyorsan ve geri barışıyorsan o aşk tutmaz bana göre bir kere ayrılınca bırakmak en iyisi

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
saçma bi olay için ayrıldıysanız barışmanızda sakınca yok fakat büyük bi olaysa barışmanızı tavsiye etmem hem akrşı taraf için benden vazgeçemiyo ne yaprsam yapim geri gelcek düşüncesi olruşturusun
Saçma sapan bir şey için ayrıldım

reis barışacaksan niye ayrılıyorsun mantıksız değil mi sencede .?
Mantıksız evet ama aşkta mantık aramakta zor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ciddi değilse beni için bitmiştir gerek yok yolarımz bir kere ayrı düçücekse bu en başında olsun zamanımı çalmasın gerek yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bence değil tekrar aynı şey olması muhtemel bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...