Ayrılıp Barışmak Ne kadar Doğru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ne Hız MÜBAREK
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benzer durumu yaşadım bir kaç ay daha devam ettik ve bitti şu an 7-8 ay oluyo ayrı olalı

Üye
2 HİZMET YILI
bence 1-2 kez sorun olmaz ama sürekli yaşanıyorsa büyük problem

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dogru degil knk ama kalp bu yani kendin karar ver

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
beni aldattı ona ragmen affetim ve şuan ayrıyız benim yüzümden her neyse dostum en iyisi devam et yinede en kötü anılarınızı yeni birisine değişme inşallah mutlu olursunuz

Kalemle öğrenmediklerini öğretirler silahla
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Exden next olmaz kankam yaptığın yanlışı düzeltmişsindir umarım

Üye
3 HİZMET YILI
toxic bir ilişki yaşıyacağına bırak gtisin ama seni sevdiğine inanıyorsan devam

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
veya onu suçlamaktan geri duramıyorsan o ilişki daha sana çok haram

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ilişkiiyi boşver dostum hayatına bak ilişki birisin aşık olurosan o sana soguk davranıorsa bırak dosti hayatını yaşa takma kafana hayatına yönel ben çok kes aşık oldum ama aşık deilmiş megersem oynatırormuş

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ilişkiiyi boşver dostum hayatına bak ilişki birisin aşık olurosan o sana soguk davranıorsa bırak dosti hayatını yaşa takma kafana hayatına yönel ben çok kes aşık oldum ama aşık deilmiş megersem oynatırormuş
Aşk Paran Bitene Kadardır.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka konuyu baştan sona okudum, ayrılıp barışmak duruma ve olaylara göre değişkenlik gösterebilir araya ciddi bir süre girdiyse yaşanan olaylarda kişinin karakterine veya duygularına hakaret varsa (aldatma veya kişiye küfür gibi) bu tarz durumlarda barışılmaz lakin anlattıgına göre sizinki tamamen anlamsız bir bitiriş olmuş anlamsız bir bitirişe bir anlam kazandırmak için ben kendi şahsım adına barışmaktan yana sorun görmem dedigim şeyler yoksa tabii ki öncelikle onu belirleyelim.Sizinkisi biraz çocuksu olmus ama barışmadan kaynaklı sorun yok sonucta.Ana konuya dönecek olursak dost kimse senin ne yaşadıgını neler hissettigini veya hayatını senin kadar iyi bilemez ben de dahil olmak üzere onun için fikir almak her ne kadar iyi olsa da fikiri uygularken kendinden de katman gerekir kendini en iyi sen bilirsin fikir aklına yatmış olabilir lakin fikiri veren kişi seni senden iyi tanıyamaz pişmanlıgını sen çekersin biraz felsefeye kaçtı kusura bakma dost.Kız anlattıgın kadarıyla iyi birisine benziyor lakin son dönemdeki bunalımları sana yansımış bu konuyu ciddi manada oturup konusmak gerek evet konuşmussun ama yanıt alamamışsın benim demek istedigim kıza bu durumu iyi bir şekilde bence izah etmen gerekir yanında oldugunu ama yine de sürecin böyle her ikiniz adına da faydalı olmadıgını şayet böyle giderse ikiniz adına da üzülebileceğinizi, birlikte olamayacagınız anlayışlı bir dilde anlatman gerektiğini düşünüyorum.Şayet bunlara ragmen hala kız kendisini acıklamıyor ve susup kalıyorsa artık iş senden cıkmıştır biraderim sen elinden gelen çabayı vermişsindir.Ama şunu da unutmamak gerekiyor yaptıgın eylemlerin bedelini sen çekersin burda üç beş yoruma gaza elip kendini üzme (benim fikirlerim de dahil olmak üzere) yapacagın eylemin bir karşılıgını olacagını bilmen gerekiyor ondan kaynaklı bir şey uygulayacaksan sonrasını düşünerekten uygulamanı tavsiye ederim.Kısa bir eklemek istediğim bir şey var yaşadıgın olaylardan bagımsız olarak başkalarının fikrine çok önem vermeni veya fikir almanı önermem dost konusmak her ne kadar iyi de olsa her zaman her olay aynı sonucu vermez bundan kaynaklı kişi ne kadar buna benzer olaylar da yaşamış olsa kişiler yaşanan duygular vs farklıdır bunları da göz önünde tutmanı öneririm.Kafa agırttıysam uzun tuttuysam kusura bakma benim de bu tarz olaylarda bir kaç sıkıntım var ondan kaynaklı kendi hayatımı da göz önünde bulundurarak birşeyler eklemek istedim.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bende yaşadım kanka da sonunda ciddiye bağlandı 2 senedir beraberiz suan.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
abi barışmak istiyorsan seviyorsan oda sana karşı hala boş degilse neden olmasın

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kızın psikolojik sorunları var, bunu dikkate alarak ne yapmak istediğine karar ver

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Tam o malum şahsı özlediğim ve bir hareketle tekrardan ona yazdıktan sonra karşıma çıkan başlığa bak... 5 ay oldu dayı, onun gibi güzel hissettire, güzel gülen, seven sayan birisi olmadı. Umarım hakkımda hayırlısı olur :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...