Bilemiyorum başkan ya yine aynısının tekrar yaşanacağını düşünüyorum birşey olduktan sonra tekrar olması zorCiddi ilişki düşünüyor dum kanka
Bilemiyorum başkan ya yine aynısının tekrar yaşanacağını düşünüyorum birşey olduktan sonra tekrar olması zorCiddi ilişki düşünüyor dum kanka
Umarım tekrarını yaşamam eğer yaşarsam dedikleri ni kesinlikle yaparım güzel mesajın için teşekkür ederimBilemiyorum başkan ya yine aynısının tekrar yaşanacağını düşünüyorum birşey olduktan sonra tekrar olması zor
Ne demek rica ederim başkan kendine iyi bak.Umarım tekrarını yaşamam eğer yaşarsam dedikleri ni kesinlikle yaparım güzel mesajın için teşekkür ederim
Evet şuan onu farkettim ve şuan gene kavga ettim offfbir kere ayrılınca bir daha eskisi gibi olunmuyor be usta
Olum Harbi Dogru soyluyorsun bunun farkında ve bunu kullanıyor ama bi süre hiç yazmıyacagımKız senin ona zafın oldugunun farkında kardesim ayrıl hiç vakit kaybetme
o barısmak istiyor bende ama arada oturmayan parcalar var garip cozemıyorum kızı hep haksız ama hepde haksız oldugu konuda haklıbarışmamak daha iyi![]()