Ayrılıp Barışmak Ne kadar Doğru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben bu tarz durumların kalıcı bir hasar bıraktığını ve eskisi gibi sağlam olmayacağını düşündüğüm için mantıksız buluyorum şahsen

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben ayrılıp barıştım açıkçası kişinin kendine saygısıyla alakalı eğer vicdanın rahat değilse barışma rahatsa barış

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
şu an 5 senelik ilişkim var bizde defalarca ayrıldık barıstık aramızdaki sorunları hallettik eger doğru kişiyse sorun yok kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Senden bir kere ayrılan seni terk eden bir daha terk edecektir tecrübeyle sabit.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kopmuş ipi düğümlemek ve zaman zaman ele düğüm geldikçe sanki bunu bilmiyormuş gibi şikayet etmektir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hep sen çabalama bence herkes bu hayatta zorlu günler geçiriyor,herkesin ailesinde iş yerinde kendine göre problemler var. Tabi ki çaba sarf edeceksin ama karşılıklı olmalı aksi halde bi yerden sonra çok yorulur Hüseyin Aydan ''Oy beni vurun vurun nedir bu çektiğim zulüm bu dünyanın yükünü bir benmi omuzladım'' şarkısını bol bol dinlersin kardeş. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kız eğer düzeldiyse sana göre devam edebilirsiniz ama toxic ilişkiyi tavsiye etmiyorum dostum

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
kesinlikle şiddetli tavsiyemdir bir ilişkide bir defa hariç 2-3 kez ayrılıp barışma söz konusu ise kesinlikle o ilişki doğru ilişki değildir bu her zaman aklınızda bulunsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Seviyorsan barışırsın hocam bunun ayıbı yok

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ilişkinin bitme noktasıilk ayrılıp barışmadır nerden biliyosunuz demeyin deneyimliyim

fac

Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ayrılıp tekrar barışmak dünyanın en büyük hatası bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Belki de benmerkezci olmalısın! Seni tatsız hissettiren her şey, hemen kaçmalısın!

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
benim düşüncem o samimiyeti kaybetmediğinize inanıyorsanız bunda hiçbişey yok ama biyerden sonra artık o samimiyette gidince anlıyosun bişeylerin yanlış oldugunu devamı da hüsran oluyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...