Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayrılıp barışmayı çok desteklemiyorum. ama tabiki belli durumlarda bazı şeyler olabilir. aranızdaki her şeyi açıkça konuşup güzel iletişim kurmak önemli.
knkam benim son ilişkimde sevgilim benden sıkılmıştı ve bunu söyleyip ayrılmak yerine beni caydırmak amaçlı soğuk davranıyordu ve benimle vakit geçirmeyi tercih etmiyordu bende artık sevgimi istesemde istemesemde gösteremediğim için ayrılma kararı aldım ve ayrıldıktan sonra halen devam etti sanki ben ilişkiye zarar veriyorumuşumcasına bende küfür ve hakaret etmemek için en son engellemiştim aylar sonra bana ulaştı bi şekilde ama ben onu tekrar eskisi gibi sevemedim yani şans veremedim bu yüzden anlayacağın bu işin mantığı yok eğer seviyorsan ve sevdiğini düşünüyorsan olur ama en ufak bir güvensizlik varsa olmaması daha sağlıklı
brom o kadar ciddiye alma iliskilerini. kiz fayda maksimizasyonu yapiyor belliki seven kiz da gosterir. kizdan ayrilma benim tavsiyemeglen takilmana bak ama asik falan olayim deme....