Ayrılıp Barışmak Ne kadar Doğru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sana ve ilişkine bağlı bir durum da yine son kararı sen vereceksin ona göre iyice bir düşün bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
ayrılıp barışmayı çok desteklemiyorum. ama tabiki belli durumlarda bazı şeyler olabilir. aranızdaki her şeyi açıkça konuşup güzel iletişim kurmak önemli.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knkam benim son ilişkimde sevgilim benden sıkılmıştı ve bunu söyleyip ayrılmak yerine beni caydırmak amaçlı soğuk davranıyordu ve benimle vakit geçirmeyi tercih etmiyordu bende artık sevgimi istesemde istemesemde gösteremediğim için ayrılma kararı aldım ve ayrıldıktan sonra halen devam etti sanki ben ilişkiye zarar veriyorumuşumcasına bende küfür ve hakaret etmemek için en son engellemiştim aylar sonra bana ulaştı bi şekilde ama ben onu tekrar eskisi gibi sevemedim yani şans veremedim bu yüzden anlayacağın bu işin mantığı yok eğer seviyorsan ve sevdiğini düşünüyorsan olur ama en ufak bir güvensizlik varsa olmaması daha sağlıklı

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ayrıl barış ilişkiden hayır gelmez kendi kendini yıpratırsın unutmaya calış başka arkadaşlar edin bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Defalarca ayrılıp barışan biri olarak yazıyorum yanlızlığınızı eskiye dönerek değil yenisini bularak giderin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Şeker her zaman tatlıdır, tuz her zaman tuzludur. Bok da her zaman boktur kardeşim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
brom o kadar ciddiye alma iliskilerini. kiz fayda maksimizasyonu yapiyor belliki seven kiz da gosterir. kizdan ayrilma benim tavsiyemeglen takilmana bak ama asik falan olayim deme....

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eski samimiyet yerine gelir diyorsan ve denemekten de zarar gelmeyeceğini düşünüyorsan doğrudur

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hiç doğru değil gereksiz giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir

Rma

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ağa bı tabağı kır sonra yapıştır ne kadar oluyorsa o kadar sağlıklı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeşim bir kere ayrılan bir daha ayrılır yeni sayfa açmak en iyisi

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
olabilir normal şeyler sinir ve pişmanlik takmamak lazim onemli olan bittikten sonra hatayi anlayip barışmak sevgiyi güçlendirir

Bepa404
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
bana göre çok saçma çünkü bidaha barışma yansın varsa neden ayrılıyosunuz ilk once düşünüp ayrılmak daha mantıklı bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bunlar gelip geçici şeyler insanın kendisi en önemlisi gerisi boş

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Benim bu yaşıma kadar en sık yaptığım fiil. Sonuç mutsuzluk. En güzeli komple değişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...