Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Naçizane ilişki tavsiyem gitgelli bir ilişkiniz var ise sorunun kaynağına inin ve karsi tarafı gözetmeksizin kendi hissettikleriniz doğrularınız neyi yapmanızı istiyorsa onu yapın gerekiyorsa uzaklaşın kendine saygılı ol senin için doğru insan aşık olduğun insan demek değildir.
dostum folloş olur o ayrılınmaz bunlar ders olur size bir dahaki ilişkinizde yapmazsınız ben evliyim ota boka boşanalım desem yada o dese olur mu sence bir düşün ? bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş zaten . olgun bir ilişkide bunlar söylenmez. genç yaşlarda folloş oluyor ilişkiler. belki doğru insansınızdır ama yanlış zamandasınızdır . bu çok olur . o yüzden en iyisi tamamen kişiler olgunlaşana ve bazı şeyler kafalarında oturana dek ilişki yapmamalılar. kendinize odaklanın kendinizi geliştirmeye odaklanın gerisi zaten olur .
Kanka kendini ve onu kendi içinde sorgula doğru olan kim diye eğer gerçekten kendini suçlamaktan veya onu suçlamaktan geri duramıyorsan o ilişki daha sana çok haram olur. Allah kolaylık versin
ayrılıp barışmak bana çok samimiyetsiz geliyor yani bittiyse bitmiştir demekki değişen şeyler var iki taraf için de ve bu bir kez su yüzüne çıkmış tekrar çıkma ihtimali de artık öncekinden çok yüksek o yüzden malumun ilanını beklemeye gerek yok en mantıklı olan şey görünen şeye gitmeyi beklemeden ayrılmaktır