Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka benı yanlıs anlama ama kendını kandırmaktan veya baska kız bana bakmaz kafasıyla insanlara boş gonul boşu boşuna hak etmeyeceklerı sevgıyı verıyoruz erkek cemıyetınden bahsedıyorum arkadaşlar hayatınıza odaklanın kendınıze bakın çeki düzen verın ondan sonra kız mevzuları (denk gelırse) devam edersınız siz aramayın kızı denk gelsin daha guzel daha hevesli bir ilişki açığa çıkar. iyi forumlar
Baba bence sevgili üniversitede yapılır eğer niyetin okumaksa keşke dememek için otur adam gibi çalış çıkar işini sonra üniversitede yaparsın ne yapacaksan yemin ederim kız = dert bence hiç bulaşmayın cinsiyeti kız olan dostlarınız olsun kız arkadaş olarak ama sevgili yapmayın "bence"
İki farklı ilişkimde yaptım bunu, ilki hüsrandı ikincisi ise bana bu günlerde cenneti yaşatıyor. Tamamen kişi ve ilişkiye bağlı bir durum. Kendin karar ver