Ayrılıp Barışmak Ne kadar Doğru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
nasıl ayrıldığına göre değişir ustam ama genelde iyi sonuçlanmaz

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Unutulanlar bir daha asla hatırlanmaz boş ver zorda olsa kendini affet

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka benı yanlıs anlama ama kendını kandırmaktan veya baska kız bana bakmaz kafasıyla insanlara boş gonul boşu boşuna hak etmeyeceklerı sevgıyı verıyoruz erkek cemıyetınden bahsedıyorum arkadaşlar hayatınıza odaklanın kendınıze bakın çeki düzen verın ondan sonra kız mevzuları (denk gelırse) devam edersınız siz aramayın kızı denk gelsin daha guzel daha hevesli bir ilişki açığa çıkar. iyi forumlar

Üye
2 HİZMET YILI
Kardeşim hertürlü senin kararın olur ama bence ayrılıktan sonra barışmak çokta doğru değil

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hiçbir kıza bağlı kalmayın beyler 2 aylık ilişkiye ilişki denmez bu arada,bir kızdan daha güzel bir şey varsa oda bir sürü kızdır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum şimdi çok seversin zamanı gelince kız seni çok sever ama sen umursamasın o yüzden devam etmek çok mantıklı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bıkkınlık değilde tutku hissediyorsan ilişkinde karşındakinden hala alman gereken şeyler olduğuna inanıyorsan bir sıkıntı yok ayrılıp barışmakta

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Baba bence sevgili üniversitede yapılır eğer niyetin okumaksa keşke dememek için otur adam gibi çalış çıkar işini sonra üniversitede yaparsın ne yapacaksan yemin ederim kız = dert bence hiç bulaşmayın cinsiyeti kız olan dostlarınız olsun kız arkadaş olarak ama sevgili yapmayın "bence"

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ayrılıp barışmak kişiden kişiyi göre değişir aslında iki taraflı güzel yönetilirse ilişkide ki sorunlar cözülebilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ayrılmadan önce kişiye aşık olursuın ayrılıp barıştıktan sonra anılara aşık olursun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kkanka barışma bida 2. barışmansa barış 3olmuyo

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İki farklı ilişkimde yaptım bunu, ilki hüsrandı ikincisi ise bana bu günlerde cenneti yaşatıyor. Tamamen kişi ve ilişkiye bağlı bir durum. Kendin karar ver :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Genelde dikiş tutmuyor ama seviyorsan sonuna kadar git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...