Ayrılıp Barışmak Ne kadar Doğru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ayrılıp Baristiktan Sonra O İlişki asla eskisi gibi olmaz sürekli umursamazlık güvensizlik ortaya çıkar güven yoksa zaten ilişki de yok diyebiliriz

Üye
1 HİZMET YILI
sen devam et akın motıvasyonunu bosma tam gaz devam sana kız mı yok reis

dogru kısıyse tam gaz devam

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin bence analiz edip devam etmen daha mantıklı

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka gerek yok bence ayrılmazda barışılmazda ben çok güvenmiyorum öyle durumlara

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
dostum eger hata anlasilmissa ve bir daha yapilmayacaksa tekrar affedilebilir veya yeniden sevgili olunabilir ama zaten ayrilip barismak kolay bir konu degil karsindaki kisiyi tanirsin ve gercekten pismansa ve seviyorsan affedersin

Üye
1 HİZMET YILI
şimdi gerçek sevgi diye bir şey yok sadece ortamlar var ve ortamlarda da amaç belli bir kız arkadaşınızın erkek ortamı parti ortamı varsa o kız sizi net aldatiyordur beyler

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
devamlı tartışıyorsanız çok mantıksız bence zaten ayrılıp barışmının anlamı kalmaz bence.

Bir kez daha yazmak istiyorum. hiç doğru değil zaten hayatında bir sürü kız dolanıp gitçek en sonunda bir tanesi doğru kız olacak yani hiç zahmetlere girmeyin bence

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
kral bence yanliş bişey bende yaşadım aynısını sonra gitti aldattı hic uğrasma

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bir kere ayrıldıysan sakın bir daha barışma kesinlikle pişman olup tekrar ayrılırsın

Üye
2 HİZMET YILI
neden ayrıldığına bağlı basit birşey için ayrıldıysa zaten bidaha barışma basit birşeyi bile çözemiyorsanız

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
yani ayrılıp barışmak yıpratır onun yerine konuşup çözüm odaklı olunmalı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sana vakti olmayan sana zaman ayırmayan insan seni sevmiyodur dostum kendini daha fazla üzme. İsteyen kişi yapar

Üye
1 HİZMET YILI
HOCAM GİT KAPISINA EĞER GERCEKTEN SEVDİYSE AL ELİNE Bİ CİCEK GİT SAHİL KENARINA GÖTÜR BİŞİLER YİYİP İCİN YOKSA SEVGİ MESAJLARIYLA İLİSKİ MAX 2 3 AY SONRA SOĞUR SENDE BUNU TAZELEMEN GEREK SÖYLE DÜŞÜN SEVGİ Bİ SOBA VE SEN ONU HARLAMADIGIN SURECE O SOĞUR AMA SEN ONUNLA İLGİLENİP TAZELERSEN O ATEŞ BÜYÜR SAYGILARLA BB [KISACA GÖNLÜNÜ ALMAYA CALIS]

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
valla arkadaşlar exten next asla olmuyor sürekli kendinizi kandırırsınız üstteki bi arkadaşında dediği gibi eskiyi unutmak için yalnız kalacağınıza gidin yenilerini bulun o yara anca öyle kapanır evet belki tamamı ile kapanmayacaktır ama emin olun aklınıza gelince hüzün duygusu gelmez üzülen siz değilde o olsun kimse sizden daha kıymetli değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...