Çok reklamı geldi de önyargılıyım biraz bir de çocuklar için değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?idare eder ama b2 olsa çok daha akıcı olur cambly deneyebilirsin.
hocam uygulamalar pek etkili olmuyo vaktiniz varsa kursa gitmeye çalışın konuşma ingilizcesi yurtdışında daha çok iş yapıyorÇok reklamı geldi de önyargılıyım biraz bir de çocuklar için değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Cambridge kullanabilirsiniz hocam , B1 seviyesinde iseniz kendinizi rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz .B1 ingilizce seviyesi ile kendimi yurt dışında idare eder nitelikte ifade edebilir miyim ? Ayrıca yabancı dil eğitimini onlinedan alabileceğim bir yer var mı ?
Geliştirmeye çalışıyorum, olacak olacak.yerine göre ne yapacagına baglı ama b2 olsa çok daha iyi olur
bilmesen bile hic oraya gitin zaman ögrenirsin zaten zamanlaB1 ingilizce seviyesi ile kendimi yurt dışında idare eder nitelikte ifade edebilir miyim ? Ayrıca yabancı dil eğitimini onlinedan alabileceğim bir yer var mı ?
Vize başvurusu için illa sınır kapısına veya elçiliklere mi gitmek gerekiyor yoksa onlinedan da vize başvurusu yapabiliyor muyuz ?B1 yeterli vize için a2 istiyorlar zamanla ilerletirsin
online vize olayı var evet ama gideceğin ülkenin bu hizmeti sağlıyor olması lazım dostum hangi ülkeye gideceksinVize başvurusu için illa sınır kapısına veya elçiliklere mi gitmek gerekiyor yoksa onlinedan da vize başvurusu yapabiliyor muyuz ?
Amerika veya Almanya diye düşünüyorum. Almanya'nın sanırsam vardı da Amerika hakkında pek bir bilgim yokonline vize olayı var evet ama gideceğin ülkenin bu hizmeti sağlıyor olması lazım dostum hangi ülkeye gideceksin
Online yoktu covidden sonra geldi iki türlüde yapabilirsin amerika biraz sıkıntı ama almanya alımlarda sorun yapmıyor şartları yerine getirirsen.Vize başvurusu için illa sınır kapısına veya elçiliklere mi gitmek gerekiyor yoksa onlinedan da vize başvurusu yapabiliyor muyuz ?