ban affı ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
1607082357703.png

Scriptten ban yemiştim ban affı gelmiş böyle bir ekran çıkyor 14 gün ban gelmiş ama açılacağı tarih eski bir tarih yani açılmış olması lazımdı ben anlamadım anlayan var mı ?

M A T H R O Y
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim böyle bi ban affı falan yok diğer yamada düzeltirler yine kalıcı olarak yasaklandı yazar orda bu hata gibi bişey şu an.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyunu trollemekten ban yemişsin hileden değil hileden olsa kalıcı olarak askıya alır

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tarihte eski, ilginç bir durum. Banlanan hesapları deneyip bende nasıl olduklarını yazarım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tarihleri eski bende de aynı şekilde öyle değişik

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Benim Ban Acılmıs Ama 14 Gün Askıda Diyor Aynı Sorun Bendede Var

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende hesaba girebiliyorum ama oyna diyemiyorum inş gelir ban affı

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
7 Ağustos 2020 mi ? :burnbear: :burnbear:

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
beyler banlanan hesaplarım açılmış ama oyna butonuna tıklanmıyor

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Selam,

Kötü haber elçisi olmaktan nefret ederim fakat hesabını incelediğimde istemci içerisinde değişiklik yaparak (Kostüm/İçerik hileleri, Botlar, Modlar vb.) ve/veya sistemin açığından yararlanarak oyun içerisinde rakiplerine karşı haksız avantaj elde ettiğin sistemimiz tarafından tespit edilmiş. Durumdan emin olmak için hesabının çalınıp çalınmadığını da inceledik fakat maalesef herhangi bir şüpheli durumla karşılaşmadık.

League of Legends oyuncularının eşit koşullarda sportmence bir şekilde rekabet etmelerini istiyoruz. Bu nedenle, oyunda haksız avantaj sağlayan ve eşitliği bozan hilelere karşı kesinlikle toleransımız bulunmuyor. Bunun yanında, hesap içeriğinin transfer edilmesi veya hesap bilgilerinin değiştirilmesi de mümkün değil.

Dilersen kendine beyaz bir sayfa açıp, oluşturacağın yeni hesap ile aramıza tekrar katılabilirsin. İnanıyorum ki kurallar çerçevesinde kaldığımız sürece benzer durumlar ile asla karşılaşmayacağız.

Samimi olmak gerekirse bu hesap için artık yapılabilecek bir şey kalmamış. O nedenle bu hesabın açılması için oluşturulan talepler sistem tarafından otomatik olarak kapatılacaktır.

Ilúvátar
Riot Games Oyuncu Destek

lol ticketten böyle yanıt geldi ümitlenmeyin arkadaşlar

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Riottan resmi bir açıklama yok. Bir de hileden banlananların banının açılacağını pek sanmam. Kısacası o hesaba pek ümit bağlamayın.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Riottan resmi bir açıklama yok. Bir de hileden banlananların banının açılacağını pek sanmam. Kısacası o hesaba pek ümit bağlamayın.
Diğer sunucularda böyle bir şey oldu mu daha önce bilginiz var mı acaba? eğer yaşanmışsa mümkün olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...