Seçkin Üye
Scriptten ban yemiştim ban affı gelmiş böyle bir ekran çıkyor 14 gün ban gelmiş ama açılacağı tarih eski bir tarih yani açılmış olması lazımdı ben anlamadım anlayan var mı ?
ban yedikten sonra acılmıyor dıye biliyotumKardeşim böyle bi ban affı falan yok diğer yamada düzeltirler yine kalıcı olarak yasaklandı yazar orda bu hata gibi bişey şu an.
neyin tarihleri eski dostum açıklayabilir misin?tarihleri eski bende de aynı şekilde öyle değişik
banın tarihineyin tarihleri eski dostum açıklayabilir misin?
2020 30 eylül gözüküyorneyin tarihleri eski dostum açıklayabilir misin?
ban affı vs yok sanırım şuan yeni yamada gelen bir hata bir sonraki yamada düzeltirler tekrardan perma olur büyük ihtimalbende hesaba girebiliyorum ama oyna diyemiyorum inş gelir ban affı
açılmıyor fakat açmış şöyle 14 gün 30 eylül diyor önceki ban yedim tarih gözüküyorban yedikten sonra açılmıyor diye biliyorum
Riottan resmi bir açıklama yok. Bir de hileden banlananların banının açılacağını pek sanmam. Kısacası o hesaba pek ümit bağlamayın.
Diğer sunucularda böyle bir şey oldu mu daha önce bilginiz var mı acaba? eğer yaşanmışsa mümkün olabilirRiottan resmi bir açıklama yok. Bir de hileden banlananların banının açılacağını pek sanmam. Kısacası o hesaba pek ümit bağlamayın.
Yaşanmadı. Kolay kolay da mümkün değil.Diğer sunucularda böyle bir şey oldu mu daha önce bilginiz var mı acaba? eğer yaşanmışsa mümkün olabilir