Ban dalgası hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban dalgası gelmesi hakkında konuşulan şeylerin abartı olduğunu düşünüyoum .Scripti aşırı belli ettiğim bir hesaba girdim ve ban yememiş bunun nedenlerini söyleyeyim.

1)Hesap arkadaşımın hesabıydı eski main bir çardı leveli 160larda bir şey
2)Hesabın leveli kesinlikle bir bot tarafından kasılmadı
3)Hesap başkasından satın alınmadı

Bu seçenekleri bir gözden geçirin derim ki bu maddelere daha önceden uyan arkadaşlarımızın ban yememiştir diye umuyorum ama rapor yerseniz orasını bilemem.
Ayrıca ban yiyen hesapların çoğu 20-30tlye satılan 30 level çarlardan oluşuyor sanırım incelerseniz fark edersiniz.

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ban yiyen çarların 20-30tllik hesaplar olmasının sebebi kimsenin yıllanmış main hesaplarını riske atmak istememesidir. scripti "önceden" aşırı belli edip etmemen önemli değil banwave esnasında (mesela şuan) girip script ile bir veya birkaç oyun oynamayı dene ve konuyu bunun özelinde editle. iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ban yiyen çarların 20-30tllik hesaplar olmasının sebebi kimsenin yıllanmış main hesaplarını riske atmak istememesidir. scripti "önceden" aşırı belli edip etmemen önemli değil banwave esnasında (mesela şuan) girip script ile bir veya birkaç oyun oynamayı dene ve konuyu bunun özelinde editle. iyi forumlar.
önceden dediğim yaklaşık 2 gün oluyor ve hesapta hiç sıkıntı yok 20-30tlik çarlar genellikle takibe alınıyor zaten satın alındığı yerlerde banlanma oranları yüksek bunun nedenide belli

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dostum onunla alakası yok hile zaten detected her türlü ban yiyeceksin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben yeni hesap açmıştım 100 lvl kadar çıktım çok belli etmemeye dikkat edin herşeyi fullemeyin ben fulledim ban yedim 1.maçta zaten belirli şeyler açın örn:scipt açtın skin changeri açma olay bu

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
önceden dediğim yaklaşık 2 gün oluyor ve hesapta hiç sıkıntı yok 20-30tlik çarlar genellikle takibe alınıyor zaten satın alındığı yerlerde banlanma oranları yüksek bunun nedenide belli
Dostum dün gece 02:00 civarlarında başladı bu dalga, 2 gün önce sc ile oynadığım hesabım duruyor. Dün gece 2'de oynadığım hesabım uzaklaştırma aldı, bugün de TR'de bir maç attım o da uzaklaştırma aldı. Şu an o bahsettiğin hesabınla bir oyun bile atsan sen de uzaklaştırma alacaksın. Yani bot hesap ya da eski/yeni hesap olup olmamasıyla alakalı bir durum değil.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
boş konu bugün girip 2 3 el at nasıl ban yediğini izle

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Banwavegünlerindeyiz arkadaşlar hilesiz oynayin caniniz sıkılmasın

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
önceki oyunların bir önemi levelin bir önemi falan yok şu an banwave var 2-3 maç atarsan bi kaç saat sonra ban yersin kesin ve net bilgi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...