önceden dediğim yaklaşık 2 gün oluyor ve hesapta hiç sıkıntı yok 20-30tlik çarlar genellikle takibe alınıyor zaten satın alındığı yerlerde banlanma oranları yüksek bunun nedenide belliban yiyen çarların 20-30tllik hesaplar olmasının sebebi kimsenin yıllanmış main hesaplarını riske atmak istememesidir. scripti "önceden" aşırı belli edip etmemen önemli değil banwave esnasında (mesela şuan) girip script ile bir veya birkaç oyun oynamayı dene ve konuyu bunun özelinde editle. iyi forumlar.
Dostum dün gece 02:00 civarlarında başladı bu dalga, 2 gün önce sc ile oynadığım hesabım duruyor. Dün gece 2'de oynadığım hesabım uzaklaştırma aldı, bugün de TR'de bir maç attım o da uzaklaştırma aldı. Şu an o bahsettiğin hesabınla bir oyun bile atsan sen de uzaklaştırma alacaksın. Yani bot hesap ya da eski/yeni hesap olup olmamasıyla alakalı bir durum değil.önceden dediğim yaklaşık 2 gün oluyor ve hesapta hiç sıkıntı yok 20-30tlik çarlar genellikle takibe alınıyor zaten satın alındığı yerlerde banlanma oranları yüksek bunun nedenide belli
aynen kardesim dün arkadaş vice cityde banlandıknk bütün oyunlar için mi geçerli
Ya ben Ateş ve Su'da yedim. Fix vermezler inşaynen kardesim dün arkadaş vice cityde banlandı
Şuaralar hilesiz idareediverin emekleriniz boşa gitmesinknk bütün oyunlar için mi geçerli
Hile acarsan kanka kendi zararina iyi forumlartamamdır dostum tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?