Acayip bir şekilde lolde ban yok artık. İki aydır script kullanıyorum hesap banlanmadı sanırım loldeki hile ekibi valoranta transfer oldu eskiden olsa en fazla iki haftada banlanırdım. Bu hileye başlarken bi iki hafta oynarım sonra banlanır nasıl olsa işime gücüme dönerimdemiştim bi türlü banlanmıyor hesap dia oldu boşuna zamanım gidiyor
şuan yanlış bilmıyorsam guncel olarak hwıd fln kaldırılamıyor bıldıgım kadarıyla.
benımde basıma geldı her turlu dosya dogrulugunu tıcket olarka attım fakat hesabım gene banı acılmadı (bahsettıgım olay 1-1.5 yıl once).
bende hızlıca bıos update x wın11 gecmemle bırlıkte sorunsuz bır skeılde oynuyorum ama tekrar sanırsam wın10 donucem ve ne yapacagımı bılmıyorum algılarmı nolur ne bıter hıcbır fıkrım yok.
Riot bu konuda çok katı özellikle valorant da yani hile açıp veya birine küfür edip ban yediysen haksız yere ban yedim demek ne kadar doğru anlam veremiyorum bir kural vardır ve onu çiğnersen ban yersin bunda anlamayacak bir şey yok dikkatli olduğun sürece ban yemezsin