Ban sistemi riot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Acayip bir şekilde lolde ban yok artık. İki aydır script kullanıyorum hesap banlanmadı sanırım loldeki hile ekibi valoranta transfer oldu eskiden olsa en fazla iki haftada banlanırdım. Bu hileye başlarken bi iki hafta oynarım sonra banlanır nasıl olsa işime gücüme dönerimdemiştim bi türlü banlanmıyor hesap dia oldu boşuna zamanım gidiyor :D

Üye
3 HİZMET YILI
oyunda feedleyen ban yemiyor küfür edince direkt banlanıyoruz saçmalık ötesi

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
şu an a kadar 50 tane bildiri mgelmiştir raporladığın oyuncu ban yedi diye, ben büyük ihtimal hesaba başka pc den girdiğim için yedim
şuan yanlış bilmıyorsam guncel olarak hwıd fln kaldırılamıyor bıldıgım kadarıyla.
benımde basıma geldı her turlu dosya dogrulugunu tıcket olarka attım fakat hesabım gene banı acılmadı (bahsettıgım olay 1-1.5 yıl once).
bende hızlıca bıos update x wın11 gecmemle bırlıkte sorunsuz bır skeılde oynuyorum ama tekrar sanırsam wın10 donucem ve ne yapacagımı bılmıyorum algılarmı nolur ne bıter hıcbır fıkrım yok.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Riot bu konuda çok katı özellikle valorant da yani hile açıp veya birine küfür edip ban yediysen haksız yere ban yedim demek ne kadar doğru anlam veremiyorum bir kural vardır ve onu çiğnersen ban yersin bunda anlamayacak bir şey yok :D dikkatli olduğun sürece ban yemezsin :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
supporta ticket atınca inceliyorlar hesabını banı kaldırabilirler

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Scriptten ilgilenmiyolar ama küfürden direkt sınırsız ban aşırı saçma bari sınırsız chat banı yapsalarmış

TruckersMP Old Admın
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Valorant Ticket aça bilirsin ama haksiz yere banlıycaklarını sanmıyorum Ticket açma hakını kullan

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
hangı oyun dıye sormak ıstemıyorum valo'dur cunku sebepsız atma lukslerı var'dır kaldırman ımkansız
Evet bu durum çok can sıkıyor büyük paralar yatırılıp boş yere kaybediliyor, oyuncu kitlesinin düşmesindeki sebeplerinden biri de budur belki de

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
lolde ban olayları çok saçma herkes küfür ediyor feedliyor ban işlemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...