- Konuyu başlatan
kaç yıllık hesaplar cidden yazık emeklereriot'un harbiden sağlam bir el atması lazım ban sistemine çok kişinin parası gitti emeği gitti. oerma chat banı at bari hani. ama bu kadar emeği göz ardı etmesinler hocam ayıp valla
kaç yıllık hesaplar cidden yazık emeklereriot'un harbiden sağlam bir el atması lazım ban sistemine çok kişinin parası gitti emeği gitti. oerma chat banı at bari hani. ama bu kadar emeği göz ardı etmesinler hocam ayıp valla
şu an a kadar 50 tane bildiri mgelmiştir raporladığın oyuncu ban yedi diye, ben büyük ihtimal hesaba başka pc den girdiğim için yedimyeni gelen alarmbot sistemiyle artık işler daha kolay eger tum degerelere kufur edıp haklıyım o da feedledi dersen bu işler yürümez benceeninde sonunda bir gün o da ban yiyecektir tabi ki de .
Support üzerinden ticket açmayı dene bulabilirsen.Çok saçma bir sistem haksız ban yedim nasıl açtıracağım
wolftü cs1.6 falan çok güzeldi eskiden ama eski günler eskide kaldıHangi oyunu değer verirsek hepsi bozuyor arkadaşlar Baksanıza Haklı mıyız Değil mi sizce
Eski oyunlarda hiç böyle sıkıntı yok da onları aklıma geldi bir an
![]()
deneyeceğim herkes öyle dediSupport üzerinden ticket açmayı dene bulabilirsen.
bilmiyorum tam olarak sebebinine için yedin ki
attım bakalım açılcakmıEğer gerçekten haksızsan ticket atabilirsin bir kere banada haksız yere perma atmışlardı ben ticket attım açtılar.![]()
Daha dün olmaz diye düşündüm ve bugün sc açmadığım halde ban yedim küfür falanda etmiyorum all mute atıyorum genelde bu aralar bir sorun olabilirÇok saçma bir sistem haksız ban yedim nasıl açtıracağım
Çok saçma bir sistem haksız ban yedim nasıl açtıracağım