kaçmak istediğin yöne mousenı çek ve space basılı tut. Geri kalan herşeyi o halledecektir. Ek ayarlara girmeyi kimseye ben tavsiye etmedim etmem. Defaultu yeterli buluyorum.jinx ya da diğer adcleri oynarken kite yapmasına nasıl yardımcı oluyoruz acaba?
Doğrudur ban dalgası şuan vardır,ancak dikkat eden script kulanıcılarının çoğu ban yemedi..Mantıklı söylediklerine katılıyorum ben de burada sc kullanan çoğu kişiye söyledim kog maw'dır Kalista'dır vb. bunları kullanmayın ban yersiniz. Ancak banwave'in olduğunu sana gönül rahatlığı ile söyleyebilirim
Ban yediğinde o diğer hesapların açıklamasında ne yazıyordu dostum 3. parti yazılım mı? Ben şahsen eğer scden ban yersem (lz de yemiştim) oyunu siliyorum ve birdaha yüklüyorum. Sonra öyle devam ediyorum.Normal oyunda sc yüzünden ne ban yiyen gördüm ne duydum bizzat kendim 30 a 2 hesap kastım sc ile herkes sc diye alldan yazıyordu en az 3 4 rapor yiyordum her el yine elmasa kadar ban yemiyodum. Ne desem boş senin olayın çok garip geldi bana. İlk defa duyuyorumDostum sen daha iyisin o zaman ne diyimben asıl hesabım banlandı yenisini actım oyunu öğretme yeri bittikten sonraki normal oyun eşleşmesinde 3account banlandı sebebini bilemiyorum ..
Herkesin zevki farklı. Benim oynayıp rank kastığım heroları soruyorsan;haklısın.Peki hangi heroları oynamalıyız
bencede garip. cogu arkadasım kullanıyor sc yi sadece 1 kisi ban yedi iclerinde . wp grubunda 16 kisi var 16 kisiden 1 tanesi yedi oda asırı belli ettigi icin ban yemis. digerleri safe takılmıslar. ben kesintisiz her gün sc ile kullandıgım halde yemedim.Ban yediğinde o diğer hesapların açıklamasında ne yazıyordu dostum 3. parti yazılım mı? Ben şahsen eğer scden ban yersem (lz de yemiştim) oyunu siliyorum ve birdaha yüklüyorum. Sonra öyle devam ediyorum.Normal oyunda sc yüzünden ne ban yiyen gördüm ne duydum bizzat kendim 30 a 2 hesap kastım sc ile herkes sc diye alldan yazıyordu en az 3 4 rapor yiyordum her el yine elmasa kadar ban yemiyodum. Ne desem boş senin olayın çok garip geldi bana. İlk defa duyuyorum
kurtuluş zaten yok. anladın ? oyuna inject oluyor,riot bunu anında görse işareti ismine değil hesabına atar banlamak içinde dalgayı beklemez direk banlar kardeşim. f16 ile iyi uçuşlar,HEPSİ YANLIŞ olan düşüncelerim değil tecrübelerim. Aksi olsaydı bugün ban yerdim.söylediklerinin hepsi yanlış, oyun arkada çalışan bütün uygulamaları görür ki zaten kullanıcı sözleşmesinde bununla ilgili madde var. sen de bunu kabul ediyorsun zaten. oyun arka planda çalışan uygulamaları uygulamaların ram bellekte kapladığı yeri kontrol edip tespit ediyor zaten. her uygulama, uygulamadaki her değişken ramde alan kaplar. zaten scriptte inject olduğu zaman oyunun bu ram bellekte kapladığı alana müdahale eder. o yüzden sitenin ismi memory hackers. anladın?
yani rito her hile kullananı biliyor ve işaretliyor. zamanı geldiğinde hepsini süpürüyor. kurtuluşun var mı bilemem. yeni bir teknoloji ile belki. ama oyunun bellek dosyalarına inject olan bir script ile zor.
bu nefret ve yalan söylememe iftira atma aşkını çözemedim kardeş. sen yazdıklarımı tam okumamışsın bence,git bidaha bi oku ondan sonra düşüncelerini belirtirsin. Yardım etmeye çalışan birisine saldırmaya çalışacak kadar lütfen düşmeyin. ULTRA ULTRA yalan söylüyorum,4 hesabımda sağlam hepside +dia elo. İnanman bana bişey kazandırmayacağı gibi,inanmamanda bişey kaybettirmez.çok özür dilerim ama biraz abartı var bana kalırsa 4 hesap ban yememesi ultra ultra YALAN geliyor . Çünkü ;
1. oyuna girerken duydugmuz dıııt sesi var ya heh. ona sana şuan oyuna hile ile sızdın gerisi sana kalmış diyor.
2. oyuna giridigin zaman mausen le ayar yapıyorsun ya heh. işte orda senin datalarına zaten işleniyor.
Çok özür dilerim ama çok güzel YALAN larla ilerliyorsun . iyi forumlar . inan varsa bence SC kulanmayı bilmiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?