Takipcimi kasılıyor burda nedir ki bu muhabbet anlamadımBu konu hakkında video gelmesini isterseniz yapmaniz gerekenler
Video gelsin lütfen yazmaktır
bu başlık altında 10 defa video gelsin mesajı görürsem video çeker atarım.. iyi forumlar.
Anlatım çok karışık olduğu için 1 kişi için video çekemeTakipcimi kasılıyor burda nedir ki bu muhabbet anlamadım
Anlatım çok karışık olduğu için 1 kişi için video çekemem isteğe göre video gelir takipçi kasmıyoruz iş görüyoruz takip eden edebilir bu tür konularda bizim insanimiz bi çıkar aradigi için takipçi kasmak gelmis aklına iyi forumlarTakipcimi kasılıyor burda nedir ki bu muhabbet anlamadım
idk know bro i hope to help u <3 gl for fix ur problem
face hesabıma bağlı asıl hesabımda ban yedihocam kısa yolu yok sanırım bende aynısını yapıyorum ama sana şunu önerebilirim facebook hesabı kurup ona bağla bence veya vpn kullanabilirsin .
this is the first shortcut that is created when installing the program. This will be your main label
video gelsin nooolluurrrBu konu hakkında video gelmesini isterseniz yapmaniz gerekenler
Video gelsin lütfen yazmaktır
bu başlık altında 10 defa video gelsin mesajı görürsem video çeker atarım.. iyi forumlar.
tamamen kaldırman lazım programı yeniden indirdikten sonra twitterdan kolay hesap açıp girebilirsin daha kolay oluyor zzaten eninde sonunda hesap tw kapataılana kadar o hesabın da banlanıcak
ilk önce oyununu tamir et kısmına gel ve bütün kutucukları işaretle ardından emilatör menüsünde çıkış var (X) ile karıştırma çıkışı tıkladıktan sonra bendeki fonsiyon tuşu F9 sende F5 ten - F10 a kadar olabilir tıkla ekranda emilatörün ana ekranı gelecek emilatörün içerindeki ayarlara tıkla oradan apss'a tıkla pubg yi bul tıkla clear datayı tıkla geri gel emilatörün ana ekranına sonra emilatörün içerisindeki internet tarayıcısından device ıd changer adlı programı yaz indir kur sonra açılan pencerede edit yazan yerde 2 ok işareti var aynı sekmente ona tıkla random yazıyor üste sonra ona tıkla o sayfayı kapat emilatörden çıkış yap komple bilgisayarından çalıştır komutunu yaz %temp% yaz içerisindeki dosyaları komple temizle sonra tekrar çalıştıra tıkla busefer temp yaz aynı işlemi uygula hepsini sil ardından device deki işlemi tekrar uygula (device ıd changer adlı programı yaz indir kur sonra açılan pencerede edit yazan yerde 2 ok işareti var aynı sekmente ona tıkla random yazıyor üste sonra ona tıkla o sayfayı kapat emilatörden çıkış yap) sonra pubg ye gir bazen olmuyor olmazsa aynı işlemi tekrar uygula kesin olur bu şekilde hem ıd ni hemde sistemindeki hile kalıntılarını v.s temizlemiş olursun
daha iyi fikrin varsa onu uygula hocam burada ben kendi bilgimi paylaştım sırf yorum kasmak için yorum yapmışsınabi google translate mi kullanıyorsunuz anlamadım ki, soruyu anlamadıysan cevap da yazma
bro, do you use google translate, if you dont understand the question, dont answer anything, thanks
Post automatically merged:
face hesabıma bağlı asıl hesabımda ban yediyeni bi hesabı faceye bağlarsam eğer, faceye bağlı 2 hesap mı olur yoksa eski hesap silinir yeni hesap mı gelir
vpn neden yapayım bu arada ne gerek var ping artacak, vpn yapmcağına oyunu oynama daha iyi yanlış mıyım ?
hayda soruya bak cevaba bak
bro, do you use google translate, if you dont understand the question, dont answer anything, thanks
video gelsin nooolluurrr
abi soru da zaten demişim kaldırıp kuruyorum diye, youtube da çözümü var diyenler var bakcaz artık
haritalar falan da silincek diyosun. ne gerek var bu kadar uğraşmaya o zaman çok zaman alıyormuş ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?