Growtopiada emülatorden oynarken hesap 60gün ban yedi diğer hesabıma girmeye çalışınca 3 saat ban gözüküyor sanal makine açıp growtopiayı oraya indirsem ban kalkar mı sanırım growtopia ip ban attı ama var mı önerisi olan
zamanında growtopia ya günlerimi ayırırdım ve sadece hesaba ban atıyorlar diye biliyorum bildiğim kadarıyla cihaz banı yokGrowtopiada emülatorden oynarken hesap 60gün ban yedi diğer hesabıma girmeye çalışınca 3 saat ban gözüküyor sanal makine açıp growtopiayı oraya indirsem ban kalkar mı sanırım growtopia ip ban attı ama var mı önerisi olan
1.hesap 60gün ban yedi 2.nin banı 3saat sonra kalkıyor diyorum sadece hesaba ban atıyorlar diyorsun 1.ban yeyince 2. yemezdi öyle olsa o hesaba kaç aydır girmiyorumzamanında growtopia ya günlerimi ayırırdım ve sadece hesaba ban atıyorlar diye biliyorum bildiğim kadarıyla cihaz banı yok
valla doğrudur ama benim bildiğim kadarıyla yok1.hesap 60gün ban yedi 2.nin banı 3saat sonra kalkıyor diyorum sadece hesaba ban atıyorlar diyorsun 1.ban yeyince 2. yemezdi öyle olsa o hesaba kaç aydır girmiyorum
merhaba growtopıada hesab banı kaldıralamaz ancak ıp ban kaldırabılır sana tavsıyem su vıdyoyu ızleyebılırsınGrowtopiada emülatorden oynarken hesap 60gün ban yedi diğer hesabıma girmeye çalışınca 3 saat ban gözüküyor sanal makine açıp growtopiayı oraya indirsem ban kalkar mı sanırım growtopia ip ban attı ama var mı önerisi olan
Kanka unbanner programları var onun dışında youtube'da videoları var ban kaldırmak için 60 gün ban yiyen hesabın banı kalkmaz ama ban yemeyen hesaplarına erişim sağlayabilirsinGrowtopiada emülatorden oynarken hesap 60gün ban yedi diğer hesabıma girmeye çalışınca 3 saat ban gözüküyor sanal makine açıp growtopiayı oraya indirsem ban kalkar mı sanırım growtopia ip ban attı ama var mı önerisi olan