Ban yedim sanal makineden çözebilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Growtopiada emülatorden oynarken hesap 60gün ban yedi diğer hesabıma girmeye çalışınca 3 saat ban gözüküyor sanal makine açıp growtopiayı oraya indirsem ban kalkar mı sanırım growtopia ip ban attı ama var mı önerisi olan

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk ben denedim olmuyo diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Growtopiada emülatorden oynarken hesap 60gün ban yedi diğer hesabıma girmeye çalışınca 3 saat ban gözüküyor sanal makine açıp growtopiayı oraya indirsem ban kalkar mı sanırım growtopia ip ban attı ama var mı önerisi olan
zamanında growtopia ya günlerimi ayırırdım ve sadece hesaba ban atıyorlar diye biliyorum bildiğim kadarıyla cihaz banı yok

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
zamanında growtopia ya günlerimi ayırırdım ve sadece hesaba ban atıyorlar diye biliyorum bildiğim kadarıyla cihaz banı yok
1.hesap 60gün ban yedi 2.nin banı 3saat sonra kalkıyor diyorum sadece hesaba ban atıyorlar diyorsun 1.ban yeyince 2. yemezdi öyle olsa o hesaba kaç aydır girmiyorum

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tam olarak nasıl ban yedin?
1. eğer ip ve mac yediysen değiştir.
2. logları temizle (growtopia ile ilgili bişey kalmasın cihazda+ logları temizle)
3. sanal makineden ile devam edebilirsin (1 ve 2 yi yaptıysan)

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka mac adresini değiştir çözülüyo ve ip ban atıyo diğer hesabınınkini beklemeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1.hesap 60gün ban yedi 2.nin banı 3saat sonra kalkıyor diyorum sadece hesaba ban atıyorlar diyorsun 1.ban yeyince 2. yemezdi öyle olsa o hesaba kaç aydır girmiyorum
valla doğrudur ama benim bildiğim kadarıyla yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o banı kaldıramazsın. Mecburen beklemek zorundasın

Üye
4 HİZMET YILI
çözülmez ip bansa ya yeni pc alcan ya da o oyunu bırakacan he sadece hesaba ban geldiyse yeni hesap aç

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
modem sifirla hwid mi aticaklar-

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
farklı bir emulatorle girmeyi dene. neyden ban yedin? modlu apkdan falan yediysen onlarda ban kaldırma oluyor

Üye
4 HİZMET YILI
merhaba growtopıada hesab banı kaldıralamaz ancak ıp ban kaldırabılır sana tavsıyem su vıdyoyu ızleyebılırsın
Post automatically merged:

bende casınodan ban yedım merak etme yapılıyor attıgım vıdyoyu ızle cok kolay dıgerlerı bılmıyor ancak hesba banı kaldırlmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
3 saat bekle yada internet den bak ben oynmaıstzım bende yemitim mac adres degisince oluyo

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka unbanner programları var onun dışında youtube'da videoları var ban kaldırmak için 60 gün ban yiyen hesabın banı kalkmaz ama ban yemeyen hesaplarına erişim sağlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hesap ban atıyor diye biliyorum ama dene istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...