youtube da videosu var bakabilirsin kardeşimArkadşlar merhaba ben her zaman misafir hesaptan oynarım öyle rank kasmak gibi bi niyetim vs yok.
Bugun banlandım 2 aylık banım var.
Hesap umrumda değil
Gamelooptan silip tekrar kurdum ama gene ban hatasıını verdi. Sıfırdan nasıl kuracağım tekrar? başka misafir hesap istiyorum
Keşke link atsaydınyoutube da videosu var bakabilirsin kardeşim
Arkadşlar merhaba ben her zaman misafir hesaptan oynarım öyle rank kasmak gibi bi niyetim vs yok.
Hesap umrumda değil
Gamelooptan silip tekrar kurdum ama gene ban hatasıını verdi. Sıfırdan nasıl kuracağım tekrar? başka misafir hesap istiyorum
[/QU madem rank kasma gibi bi durumun yok yeni hesap açsan daha iyi olur
Konuyla ilgisiz yorum yapma lütfen!bende ban yersem göz atarım buraya
Konuyla ilgisiz yorum yapma lütfen!
Kanka bir programı var onun adını tam hatırlamıyorum ama aşağıya bırakırım adını araştırırsan belki bulabilirsin. Programı indirip kurduğun zaman banlanmış guest hesabını tekrardan aynı gamelooptan açabilirsin.Arkadşlar merhaba ben her zaman misafir hesaptan oynarım öyle rank kasmak gibi bi niyetim vs yok.
Hesap umrumda değil
Heryerden sil kardeşim düzgün sil pcde 1 dosyası dahi kalmadın program ekle veya kaldırdan temizle sonra yine kur misafir geri gelir zarenArkadşlar merhaba ben her zaman misafir hesaptan oynarım öyle rank kasmak gibi bi niyetim vs yok.
Hesap umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?