Ban yedim, yardımcı olacak veya fikir verecek var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 3 gün önce hesabıma girmeye çalıştığımda val61 hatası alıyordum. Desteğe bilet attım sebebi nedir diye, bugün cevap yolladılar. 3.parti uygulamadan kaynaklı ban yediniz diye ama şöyle bi durum var hiç bir şekilde hile veya ona benzer bir şey kullanmadım. Bana bu konuda bi fikir verebilecek, yol gösterecek birisi var mıdır ? Nasıl kanıtlarım hile kullanmadığımı.

Gelen yanıt;
Selamlar,

Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabını kontrol ettiğimde, hesabına Cihaz Banı uygulandığını görüyorum.

Nedir bu Cihaz Banı? diye soracak olursan; oyun kurallarını ihlal edenler, 3. parti uygulama kullananlar, oyundaki bugları/hataları kendi lehine kullanarak diğer oyuncu arkadaşlarımızın deneyimini negatif etkileyen, haksız kazançlar sağlayan kişilerin hesabına uygulanan bir disiplin işlemidir. Bu disiplin işlemini alan kişilerin hesapları kalıcı şekilde uzaklaştırılır. Hile kullanılan cihaza ise belirli bir süre Cihaz Banı uygulanır ve farklı hesapların da bu cihazdan oyuna girmeleri engellenir.

Cihaz Banı sona erdikten sonra farklı bir hesapla aynı cihazdan oyunlarına devam edebilirsin, fakat ceza alan hesabın ile oyunlara tekrar devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek istiyorum. Eğer ceza alan hesabın ile oyuna girmeye çalışırsan, 61 Hata Kodu ile karşılaşacaksındır. Cihaz Banı bitmeden farklı hesaplardan o cihazla giriş yaptığında da 152 Hata Kodu ile karşılaşacağını bilmen önemli. Cihaz Banı bittikten sonra yeni bir hesap oluşturup, her türlü uygunsuz program ve davranıştan uzak durarak hiçbir sorun yaşamadan oyunlarına devam edebilirsin.

Cihaz Banı'nın kalkacağı tarih ise: 03/01/2021'dir.

Bu konuyla ilgili anlayışın için şimdiden teşekkür ederim, kendine iyi bak..

Hoşça kal.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
vanguard hile koruması bilgisiyarında herhangi bir hile bulursada banlıyor :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pcde hile olmasa bile ***** uygulamaları veya başka oyuna ait hileler ban sebebi çünkü windows imzası olmayan uygulamalar

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
pcde hile olmasa bile ***** uygulamaları veya başka oyuna ait hileler ban sebebi çünkü windows imzası olmayan uygulamalar
Kanka bilgisayarımda hile denilecek sadece makro var onuda bir senedir kullanmıyorum, cs go için kullanıyordum. Yani valoranta ne oluyorda banlıyor bu konudan dolayı beni. Bu olayı aklım almıyor. Millet 3 4 senedir lolde script kullanıp ban yemiyorum benim yapmadığım, kullanmadığım bir şeyden dolayı ban yiyorum. Hazmedemiyorum bu durumu

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim hile dosyası bile varsa ban atılabiliyor

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile kullanmanız ban yeme riskini kabul etmeniz demektir, bir kere ban yediyseniz bunun yardımı yoktur maalesef.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hile kullanmanız ban yeme riskini kabul etmeniz demektir, bir kere ban yediyseniz bunun yardımı yoktur maalesef.
Cs go da 4 sene macro kullandım ban atmadı, 1 senedir kullanmadığım macro için ban yedim. Olmalı bi çözümü ya. Bu kadar basit olmamalı

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Pcndeki baska bir hile yazilimi etkiliyor direkt ban yemeni yapacak bir sey yok beklemen lazim 2 ay

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
cs go spin botlara ban atmıyo xd
Valveyle riot'u bir tutma valve ne kadar zengin bir şirket olsada kendisi sıktı kendi ayağına riot valveden şuan kat kat iyi
------
arkadaşın da banına yapılcak hiçbirşey yok bilgisayarında hile dosyası bulup banlaması normal beklemekten başka yapıcak hiçbirşeyin yok.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Şu vanguard'dan bir haber cahil sürüsünü dikkate dahi alma. gelelim neden ban yediğine
daha önce ban yemiş bir hesap girmeye çalıştıysan veya başşkası çalıştıysa eğer ki yapmaman gereken tek şey (internet kafe vb. başka bir bilgisayarda senin olmayan) oturum açtıysan. aktif olarak proxy değiştirerek 1'den fazla kez oyuna girmeye çalıştıysan sistem otomatik olarak cihaz banı atıyor. o hesaba bir daha giremeyeceksin zaten ancak cihaz banın kalkana dek beklemek zorundasın.
işlemciden ağ kartnıa sürüm serial no alıp üstüne bunların sürücü takibini yapıyor vanguard. Ancak güncelleme yapmadan birkaç ay öncesinin driverları ile win7 ultimate 64 bit kurarsan harici diske ya da oyunu daha önce kurmadığın herhangi bir diske. işletim sisteminden oynadığında girebiliyorsun.

Ban kalkar mı , ne yazık ki verilen tarihe kadar o ban kalkmayacak.
neden ban yediğin konusuna gelecek olursak : Vanguardın belli başlı takip ettiği kütüphaneler var dll'ler bunlardan birini , diskinde olmaması gereken yerde bulup işaretliyor. üstüne bir de herhangi bir program vanguard açıkken onu kullanmaya çalıştığında direkt olarak cezalandırılıyorsun ki hiç kimse direkt perma ban yemiyor kendimden biliyorum en az 2 farklı hile denemesi yapılmış olmalı ki vanguard komple sistemi kara listeye ekliyor. eğer hwid değiştirme vb. sistemsel yapıyla oynadıysan yine vanguard'ın algoritmasını sinirlendirmiş olabilirsin tekte kara listeye alıyor. ve son 3 günde 2 yeni valorant hilesi çıkmasının ardından senin böyle bir post atman şüphelendirici bence cracklenmiş ya da ücretsiz olan hileleri çalıştırmaya çalıştın başaramadın , ya da başardın sonucunda ban yedin yapılcak hiçbir şey yok donanım banının kalkmasını bekleyeceksin.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kimse sebepsiz yere ban yemez, her şeyin bir sebebi var.

Dostum bu yorumun çok saçma bu oyun aleminde kimler kimler haksız yere ban yiyor bi bilsen :) Zamanında metin2 de 105 level hesabım haksız yere ban yemişti. Balık botu açmadığım halde eventte aralıksız 13-14 saat boyunca balık tuttuğum için.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Başından beri anlatıyorum hiç bir şekilde valorantta hile kullanmadım, en son 1 sene önce macro kullandım cs goda sonrasında hiç bir şekilde hileye bulaşmadım
ya aşırı boş yapıyorsun ayrıca çeşitli forumlarda 2-şer 3er dakika arayla aynı postu yayman veya hwid spoofer'lara bakman da komik olay hem hileyle hurdayla işim yok masumum diyorsun hem de benim bile girmeye üşendiğim ziyaret etmediğim yerlerde der deva arıyorsun madem işin yok gücün yok hileyle nerden biliyorsun bunca siteyi 50 yorumu da geçmişsin yani burada bile bir rank kasmaya çalışmışsın sırf hile kullanmak için olduğunu düşünüyorum hile kullanmadıysan ban yemezsin önceki yazımda belirttiğim gibi üstelik tek seferde perma atmıyor da vanguardı kışkırtman gerekiyor ya da 1'den fazla kez denemen.....

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum bu yorumun çok saçma bu oyun aleminde kimler kimler haksız yere ban yiyor bi bilsen :) Zamanında metin2 de 105 level hesabım haksız yere ban yemişti. Balık botu açmadığım halde eventte aralıksız 13-14 saat boyunca balık tuttuğum için.
Yetkililer ile görüşmesi gerekiyor, benim de Pubg pc'de başıma geldi, oyunun Türkiye yetkilisi ile konuşmuştum sonra ki gün banım açılmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...