Onaylı Üye
Kanka bilgisayarımda hile denilecek sadece makro var onuda bir senedir kullanmıyorum, cs go için kullanıyordum. Yani valoranta ne oluyorda banlıyor bu konudan dolayı beni. Bu olayı aklım almıyor. Millet 3 4 senedir lolde script kullanıp ban yemiyorum benim yapmadığım, kullanmadığım bir şeyden dolayı ban yiyorum. Hazmedemiyorum bu durumupcde hile olmasa bile ***** uygulamaları veya başka oyuna ait hileler ban sebebi çünkü windows imzası olmayan uygulamalar
Cs go da 4 sene macro kullandım ban atmadı, 1 senedir kullanmadığım macro için ban yedim. Olmalı bi çözümü ya. Bu kadar basit olmamalıHile kullanmanız ban yeme riskini kabul etmeniz demektir, bir kere ban yediyseniz bunun yardımı yoktur maalesef.
Asıl hesabımın açılmayacağını söylüyor açılacağını bilsem 3 ayda beklerim hiç sorun değil. Asıl hesabımın perma yemesi zoruma gidiyorPcndeki baska bir hile yazilimi etkiliyor direkt ban yemeni yapacak bir sey yok beklemen lazim 2 ay
cs go spin botlara ban atmıyo xdPcndeki baska bir hile yazilimi etkiliyor direkt ban yemeni yapacak bir sey yok beklemen lazim 2 ay
O valve bu riot ikisini karsilastirman sacma degil mi sence decs go spin botlara ban atmıyo xd
kanka yanlış mesaja alıntı yapmışım. arkadaş cs go uzun süredir ban yemedim yazmış ya ona şey etmiştim. kbO valve bu riot ikisini karsilastirman sacma degil mi sence de
Valveyle riot'u bir tutma valve ne kadar zengin bir şirket olsada kendisi sıktı kendi ayağına riot valveden şuan kat kat iyics go spin botlara ban atmıyo xd
Kimse sebepsiz yere ban yemez, her şeyin bir sebebi var.Yardımı yoktur derken inşallah bu dediğin dalga amaçlı falandır hiç bir şey geçilmicek kadar imkansız değildir onları imkansız yapan kişiler bizleriz
Başından beri anlatıyorum hiç bir şekilde valorantta hile kullanmadım, en son 1 sene önce macro kullandım cs goda sonrasında hiç bir şekilde hileye bulaşmadımKimse sebepsiz yere ban yemez, her şeyin bir sebebi var.
Kimse sebepsiz yere ban yemez, her şeyin bir sebebi var.
ya aşırı boş yapıyorsun ayrıca çeşitli forumlarda 2-şer 3er dakika arayla aynı postu yayman veya hwid spoofer'lara bakman da komik olay hem hileyle hurdayla işim yok masumum diyorsun hem de benim bile girmeye üşendiğim ziyaret etmediğim yerlerde der deva arıyorsun madem işin yok gücün yok hileyle nerden biliyorsun bunca siteyi 50 yorumu da geçmişsin yani burada bile bir rank kasmaya çalışmışsın sırf hile kullanmak için olduğunu düşünüyorum hile kullanmadıysan ban yemezsin önceki yazımda belirttiğim gibi üstelik tek seferde perma atmıyor da vanguardı kışkırtman gerekiyor ya da 1'den fazla kez denemen.....Başından beri anlatıyorum hiç bir şekilde valorantta hile kullanmadım, en son 1 sene önce macro kullandım cs goda sonrasında hiç bir şekilde hileye bulaşmadım
Yetkililer ile görüşmesi gerekiyor, benim de Pubg pc'de başıma geldi, oyunun Türkiye yetkilisi ile konuşmuştum sonra ki gün banım açılmıştı.Dostum bu yorumun çok saçma bu oyun aleminde kimler kimler haksız yere ban yiyor bi bilsenZamanında metin2 de 105 level hesabım haksız yere ban yemişti. Balık botu açmadığım halde eventte aralıksız 13-14 saat boyunca balık tuttuğum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?