Ban yedim, yardımcı olacak veya fikir verecek var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kanka üzen kısmı o zaten, farklı bi oyun için bulundurduğum macrodan ban yemek zoruma gidiyor
Ne diyim kardeşim geçmiş olsun ancak geçmiş olmadan önce bir canlı destek hattı falan varsa ara konuş belki çözerler sorununu.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Evet bir keresinde lol launcher açık iken sanalikada cheat engine ile hile yapmıştım ve perma ban yemiştim dikkat etmelisin böyle şeylere...En azından yakın süre içinde açılacak böyle teselli edebilirsin kendini geçmiş olsun :)

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet bir keresinde lol launcher açık iken sanalikada cheat engine ile hile yapmıştım ve perma ban yemiştim dikkat etmelisin böyle şeylere...En azından yakın süre içinde açılacak böyle teselli edebilirsin kendini geçmiş olsun :)
sanırım sınırsız attılıyor 3. yazılımdan

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum riot ban konusunda sıkı tutuyor banı kaldırmanın herhangi bir yöntemi veya bypassı yoktur bekliyceksin unban tarihine kadar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Vanguard ın gücü aga :D çok sağlam bi yazılım helal olsun.Geçmiş olsun bu arada.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Vanguard çok iyi yapmışlar gerçekten kaçarı yok yani sen oyun oynarken bilgisayarı tarayıp o oyunla alakalı olmasa bile zararlı bir yazılım bulup yapıştırıyor banı

Efsane Üye
Ödüller
16
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hocam onu kaldırmanın bir yolu yok verdikleri tarihe kadar banlısın.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bu vanguardı çok iyi yapmışlar direk fark ediyor hesabın içinde kurtuluşu yok 3.partiler affedilmiyor loldede valoranttada

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aynısı bana oldu yeni actıgm ful hesaplar ban yedi kendi hesabımda sonra senin gibi bi tarih verip açtılar suan sıkıntı yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yaşadığın durum çok saçma herhanfi bir telafisi yok eğer hile kullandiysan yakın zamanda başka bir oyunda veya sildiysen arta kalan dosyalardan bakilmis olabilir ama boyle bir sebepten dolayı banlamakta resmen ban atmak için ban atmak olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...