Onaylı Üye
kardeşim boş yapmak falan değil bu Tecrübe..iyi boş yapmışsın cs de falan hile yemessin whyi belli etmessen aim falan açmassan
kardeşim boş yapmak falan değil bu Tecrübe..iyi boş yapmışsın cs de falan hile yemessin whyi belli etmessen aim falan açmassan
Ben denemedim Ban yedi hile açmadığım hesap ben yandım sen yanmaaz önce bende gördüm denicem zaten![]()
hile açmadan nerede ban yedin dostum senBen denemedim Ban yedi hile açmadığım hesap ben yandım sen yanma
Diğer hesaptan hileyi açmıştım açmadığım hesapta yedihile açmadan nerede ban yedin dostum sen![]()
kullandıktan sonra komple onar clienti gerekirse sil yeniden yükle virüs taraması yaptır dikkat et bunlaraDiğer hesaptan hileyi açmıştım açmadığım hesapta yedi
Acemiliğime gelmişti sonradan postları gördüm hepkullandıktan sonra komple onar clienti gerekirse sil yeniden yükle virüs taraması yaptır dikkat et bunlara
yapacak bir şey yok başına gelmeseydi keşke böyle bir durum ama en azından geçte olsa öğrenmiş olsunAcemiliğime gelmişti sonradan postları gördüm hep
Bazı oyunlarda kefir oynadığın sürece Ban yemiyorsun ama maalesef riot bu konuda çok katıkardeşim hile açıyosan ban yemeyi göze alıcaksın ban yemiycem diye bi kural yok illaki yakalanırsın
lolü silip baştan yüklesem ve sadece yan hesabımı girip onda açsam hileyi(asıl hesabımı hiç girmesem), herhalde bi şey olmaz asıl hesaba deme ? O kadar değildir umarım.Diğer hesaptan hileyi açmıştım açmadığım hesapta yedi
2 4 hafta ise baya iyi diğerlerinde 1 oyun atınca direk ban yiyorsun ^^arkadaşlar 2 - 4 hafta arası ban kesin bu yüzden main girme eğlencene bak.