Ban yeme riskim nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
overwatcha düşmüşsündür büyük ihtimal bir süre daha bekle büyük bi ihtimal ban geliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
düşmemissindir yüksek ihtimalle
bak mesaj kascam diye adamı yanlış yönlendirmeyin raporlarım ban yersin bişeye benzemez adamın hakkına girmeyin o kadar emeği yalan olcak sizin yüzünüzden
Post automatically merged:

cs go prime bile değil değerli skinim falanda yok sadece hesabımda 10 15 tane oyun var yoksa ban yesem de umrumda değil sadece profilimde vac ban yazmasın istiyorum yoksa csnin amk umrumda bile değil 2 maç açtım sildim her şeyi sıfırladım övgü satın aldım bende ban yiyeceğimi sanmıyorum bakalım
kanka övgü raporları silmeni yada owerwatcha düşmeni engellemiyor sana 2. kez söylüyorum bunu :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
overwatcha düşmüşsündür büyük ihtimal bir süre daha bekle büyük bi ihtimal ban geliyor.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bak mesaj kascam diye adamı yanlış yönlendirmeyin raporlarım ban yersin bişeye benzemez adamın hakkına girmeyin o kadar emeği yalan olcak sizin yüzünüzden
Post automatically merged:

kanka övgü raporları silmeni yada owerwatcha düşmeni engellemiyor sana 2. kez söylüyorum bunu :D
baktığım 20 sitenin 19unda övgünün owerwatca düşme oranını azalttığını söylüyor?

MemoryHackers Member
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Don't be blatant and spam in the comment section.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...