bununla alakası yok daha dün scriptle oyun attım ama ban yemedimYanlış bilgi vermek istemem ama yaklaşık 1 2 aydır hesaba girmedim banlanmamış sanırım 15 30 gün falan aktif olmayanlar yakalanmıyor ban dalgasına
emin değilim bende dostum ama 1 2 ay boyunca oynamadım banlanmamış söylemek istedim belki yararlı bilgidirbununla alakası yok daha dün scriptle oyun attım ama ban yemedim
evet 4 charım ban yemıs 1 aydır kullanmadıgm, sc ile oynadıgım char vardı o yememişYanlış bilgi vermek istemem ama yaklaşık 1 2 aydır hesaba girmedim banlanmamış sanırım 15 30 gün falan aktif olmayanlar yakalanmıyor ban dalgasına
bu dedıgıne katılmıyorum s 5 de scle oynadıgım hesap vardı yakalsık 3 4 ay sc ile dia 2 ye kastım sonra sc kullanmamaya basladım o charda 5 6 sene gectigi halde ban yemedım sadece ban dalgasına yakalanmamak mesele , benim dusuncem boyleBan yememene sevindim kardeşim ancak üzücü bir haberim var. Hile konusunda da belirtildiği üzere hilenin ban riski 100%'dür hesabının bandan kaçışı yok yani eninde sonunda banlanacaksın. Yapacak bir şey yok.
Sizin ban yememeniz hilenin ban atmayacağı anlamına gelmiyor.evet 4 charım ban yemıs 1 aydır kullanmadıgm, sc ile oynadıgım char vardı o yememiş
bu dedıgıne katılmıyorum s 5 de scle oynadıgım hesap vardı yakalsık 3 4 ay sc ile dia 2 ye kastım sonra sc kullanmamaya basladım o charda 5 6 sene gectigi halde ban yemedım sadece ban dalgasına yakalanmamak mesele , benim dusuncem boyle
Yok hocam %100 ban riski yazmışınız ona katilmiyorum.Sizin ban yememeniz hilenin ban atmayacağı anlamına gelmiyor.
Evet çünkü hile ban atıyor. 1 kez kullansanız bile banlanacaksınız. Ne zaman banlanacağınızı biz bilemeyiz orası şans işi.Yok hocam %100 ban riski yazmışınız ona katilmiyorum.