Ban Yememe Taktiği Verirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Yaw abi kaç gündür ruleste ban yiyom sadece izleme açık 19 kill aldım o an lobiye attı hadi kill almayım dedim 3 4 kille oyunu bitirdim yine ban yedim yan çarda acımıyom ban yemiyo grandlara glba bir öfkeleri var .d bana taktik verir misiniz nasıl ban yemem ??? (Rules of survival)

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Hile detect değilse senin PC suspend yemiş. O pc'den girince otomatik şüphelisin xd. Yada virüs vardır o yüzden anti cheat tetikleniyor olabilir.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hıle acmadan dene gene ban yersen hılede deıl pcdedır sorun eger hıle acınca ban yıosan sorun hilede

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Fazla belli ettirme hileyi, ya da arkadaşların dediği gibi pc suspend yediyse format at :brainfree:

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Sadece izleyicilere bakıp hareket etme.Sana öldüklerinde izlemeden report eden bir sürü kullanıcı var.Kendin de dedin 19 kill aldım diye.Zaten bazı kıllar var ki temiz oyuncuya ölseler bile report atıyorlar.Bu yüzden diklat edeceksin
Sana tavsiyem pusma taktiği uygula ve karşılıklı çatışma anında bir kaç mermi ye.aimbotu çok aktif etme.bir kaç kere ıskala mesela ben öyle yapıyorum geçen sefer 23 kille 1. Oldum

EK: Adamı görsen bile görmemiş gibi yap bir kaç kere karşısından geçip kendini belli et.Tepeden kafasinı çıkarır çıkarmaz tararsan tabiiki anlar.
Botlara da öyle rahat hareket etme.Yavaş yavaş,sakin sakin öldür.Kimse elinden almıyor botu

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çok belli etmemek lazım ben aimbot kullanmıyordum zamanında 1 2 ay sonrada bıraktım zaten

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile olduğunu çok belli edersin fazla belli etme

Üye
8 HİZMET YILI
Rules of survıval ı sadece bluestacks programından mı oynayabılıyoruz

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile açma diyenleri tebrik ediyorum çok yardımcı oldular

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben hile kullanıyorum bir kere bile ban yemedim nedeni ise adamlara mal gibi koşmuyorum bir de bazen bilerek ölüyorum ya da öldürdüğüm adam beni izlemeye başlayınca normal bir şekilde oynuyorum adam öldürmemeye çalışıyorum :D Hiç yemedim

Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim bende çok hile kullandım ama hiç ban yemedim bütün hileleri açıyordum senin gibi sadece izleme açmıyordum sadece izleme açarsan ban yeme ihitmalin %95 falan çünkü ister istemez belli ediyorsun atıyorum adam evin odasında camın önünde pusuyor sen gidip o adama bomba ya da üstüne koşarak tararsan bu adam seni reportlar ban yemek istemiyorsan sabırlı ol biraz bekle adam çıkınca sıkarsın aimle tek mermi kafaya kesin sen şöyle oynuyorsundur hile oldugumu adama belli etmiyim diyorsundur ama öyle daha çok belli ediyorsun pusuda bekliyen adama veya kimsenin aklına gelmeyen yerlere saklanan adamları gidip elinle koymuş gibi bulursan ban yersin

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sadece izleyicilere bakıp hareket etme.Sana öldüklerinde izlemeden report eden bir sürü kullanıcı var.Kendin de dedin 19 kill aldım diye.Zaten bazı kıllar var ki temiz oyuncuya ölseler bile report atıyorlar.Bu yüzden diklat edeceksin
Sana tavsiyem pusma taktiği uygula ve karşılıklı çatışma anında bir kaç mermi ye.aimbotu çok aktif etme.bir kaç kere ıskala mesela ben öyle yapıyorum geçen sefer 23 kille 1. Oldum

EK: Adamı görsen bile görmemiş gibi yap bir kaç kere karşısından geçip kendini belli et.Tepeden kafasinı çıkarır çıkarmaz tararsan tabiiki anlar.
Botlara da öyle rahat hareket etme.Yavaş yavaş,sakin sakin öldür.Kimse elinden almıyor botu
:D karşına çıkmışsa zaten ne gerek var aime ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...