adam kafamdakilerin hepsini yazmış eline sağlıkHer zaman önerilen filmler olacak diye bir şey yokBir de uzak durmanız gereken bana göre dünyanın en kötü filmlerini listeledim sizin için burada filmi görün ve izlemeden kaçın
Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (2017)
Ekli dosyayı görüntüle 36924
Bir de bunun 2. filmi çekildi Hakikatten Allah sizi alsın..
Zor Aşk
Ekli dosyayı görüntüle 36925
İnanmazsınız ancak bu film de bir de Al Pacino abimiz oynuyor..
el-CİN
Ekli dosyayı görüntüle 36926
Bitmedi şu cinli şeytanlı filmlerimiz..
Glitter
Ekli dosyayı görüntüle 36927
Eski den Ferdi Orhan Müslüm albüm çıkarınca ardından film çıkartılır dı bilirsiniz o zamanlar klip yoktu film vardı ama güzeldi o yeşilçam filmleri bu ablamız da albüm tutunca "Ben bu albümü nasıl yaptığımın bir de filmini çekim alüminyum" demiş ve çekmiş.
Hababam Sınıfı: Üç Buçuk
Ekli dosyayı görüntüle 36928
Birincisi tamam ikincisi okey hadi bir şekil de izlenir zorlayarak ederek Hababam hatırı için ama bu nedir arkadaş.
Jurassic Shark
Ekli dosyayı görüntüle 36929
Hani bazen aramız da konuşuruz deriz ya "oğlum adamlar avrupa da ne filmler yapıyorlar efekt falan bide bizimkilere bak rezil rüsva" al sana o yanılgıyı bozucak bir film. Dikkat göz kanaması geçirebilirsiniz efektler de.
Çılgın Dershane 1-2-3-4
Ekli dosyayı görüntüle 36930
Amerikan Pastasının Çakması dır kendileri.
Seksi & Çılgın
Ekli dosyayı görüntüle 36931
Ablacım senin filmin var zaten ne gerek duydun böyle berbat bir film çekmeye?
Ya Sonra
Ekli dosyayı görüntüle 36932
Bu film de Barış Falay'ı nasıl oynamaya ikna ettiniz ben hep kendime bu soruyu sorarım..
Süper Ajan K9
Ekli dosyayı görüntüle 36933
Mimik oynamadı bu film'de "komik" kategorisin de olsa da kendiler hatta afiş de bile yazılan..
Süper Türk
Ekli dosyayı görüntüle 36934
Tamer abi ne yaptın kendine...
Emret Komutanım Şah Mat
Ekli dosyayı görüntüle 36935
Dizi Tutunca Film de tutar denilerek çekilen bir film..
Alone in the Dark
Ekli dosyayı görüntüle 36936
Oyundan uyarlanan bir film kendisi aynı isme sahip. Oyunun senaryosu ne kadar güzel ise filmi de o kadar kötü yapmayı başarmışlar..
How to be Single
Ekli dosyayı görüntüle 36937
Filmi anlayan olursa yada neden çekildiğine dair bana da bir açıklasın lütfen..
Acayip bir Film
Ekli dosyayı görüntüle 36938
Filmeri ti ye alan bir yapım olmaya çalışmış daha doğrusu "Korkunç bir film" serisine benzetmeye çalışmışlar kendilerini ama olmamış.
Kod adı Koz
Ekli dosyayı görüntüle 36939
Kel Oğlan Kara Prense Karşı
Ekli dosyayı görüntüle 36940
Nerede o eski kel oğlan filmleri..
Recep İvedik
Ekli dosyayı görüntüle 36941
Birinci Film tamam izlenir. Ancak devam filmleri..
Sizin de aklınıza gelen şu film izlenmez dediğiniz filmler var ise yorum kısmında paylaşın okuyalım uzak duralım
hababam sınıfı 3,5 güzel bence o kadar da kötü değilHer zaman önerilen filmler olacak diye bir şey yokBir de uzak durmanız gereken bana göre dünyanın en kötü filmlerini listeledim sizin için burada filmi görün ve izlemeden kaçın
Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (2017)
Ekli dosyayı görüntüle 36924
Bir de bunun 2. filmi çekildi Hakikatten Allah sizi alsın..
Zor Aşk
Ekli dosyayı görüntüle 36925
İnanmazsınız ancak bu film de bir de Al Pacino abimiz oynuyor..
el-CİN
Ekli dosyayı görüntüle 36926
Bitmedi şu cinli şeytanlı filmlerimiz..
Glitter
Ekli dosyayı görüntüle 36927
Eski den Ferdi Orhan Müslüm albüm çıkarınca ardından film çıkartılır dı bilirsiniz o zamanlar klip yoktu film vardı ama güzeldi o yeşilçam filmleri bu ablamız da albüm tutunca "Ben bu albümü nasıl yaptığımın bir de filmini çekim alüminyum" demiş ve çekmiş.
Hababam Sınıfı: Üç Buçuk
Ekli dosyayı görüntüle 36928
Birincisi tamam ikincisi okey hadi bir şekil de izlenir zorlayarak ederek Hababam hatırı için ama bu nedir arkadaş.
Jurassic Shark
Ekli dosyayı görüntüle 36929
Hani bazen aramız da konuşuruz deriz ya "oğlum adamlar avrupa da ne filmler yapıyorlar efekt falan bide bizimkilere bak rezil rüsva" al sana o yanılgıyı bozucak bir film. Dikkat göz kanaması geçirebilirsiniz efektler de.
Çılgın Dershane 1-2-3-4
Ekli dosyayı görüntüle 36930
Amerikan Pastasının Çakması dır kendileri.
Seksi & Çılgın
Ekli dosyayı görüntüle 36931
Ablacım senin filmin var zaten ne gerek duydun böyle berbat bir film çekmeye?
Ya Sonra
Ekli dosyayı görüntüle 36932
Bu film de Barış Falay'ı nasıl oynamaya ikna ettiniz ben hep kendime bu soruyu sorarım..
Süper Ajan K9
Ekli dosyayı görüntüle 36933
Mimik oynamadı bu film'de "komik" kategorisin de olsa da kendiler hatta afiş de bile yazılan..
Süper Türk
Ekli dosyayı görüntüle 36934
Tamer abi ne yaptın kendine...
Emret Komutanım Şah Mat
Ekli dosyayı görüntüle 36935
Dizi Tutunca Film de tutar denilerek çekilen bir film..
Alone in the Dark
Ekli dosyayı görüntüle 36936
Oyundan uyarlanan bir film kendisi aynı isme sahip. Oyunun senaryosu ne kadar güzel ise filmi de o kadar kötü yapmayı başarmışlar..
How to be Single
Ekli dosyayı görüntüle 36937
Filmi anlayan olursa yada neden çekildiğine dair bana da bir açıklasın lütfen..
Acayip bir Film
Ekli dosyayı görüntüle 36938
Filmeri ti ye alan bir yapım olmaya çalışmış daha doğrusu "Korkunç bir film" serisine benzetmeye çalışmışlar kendilerini ama olmamış.
Kod adı Koz
Ekli dosyayı görüntüle 36939
Kel Oğlan Kara Prense Karşı
Ekli dosyayı görüntüle 36940
Nerede o eski kel oğlan filmleri..
Recep İvedik
Ekli dosyayı görüntüle 36941
Birinci Film tamam izlenir. Ancak devam filmleri..
Sizin de aklınıza gelen şu film izlenmez dediğiniz filmler var ise yorum kısmında paylaşın okuyalım uzak duralım