Banka karti ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Beyler Ziraat banka hesabima para göndermek isteyen kisi iban veya hesap numarami dogru yazsa ama ismimi yanlış yazsa o para yinede hesaba gidermi ?

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Tüm bilgilerinin doğru olması gerekmektedir. Bu bilgiler kontrol amaçlı kullanılmaktadır. Yanlış bilgi olur ise kontrol başarısız olur ve işlem iptal olur.
İyi forumlar.

Economist
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
isim istemiyor diye biliyorum, hesap numarası girildiğinde orada isim şu şekilde çıkar mesela İ**** S****

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
göndereceğin hesap kime aitse onun ismini doğru yazmalısın yoksa para göndermiyor. daha önce başıma geldi arkadaşım para gönderecekti benim adım Mahsum arkadaşım yanlışlıkla Mahsun yazmıştı o yüzden para askıda kalmıştı bankayı aradı durumu anlattı para kendi hesabına geri iade edildi sonradan ismi doğru yazarak transferi yaptı. ismi yanlış yazarak transferi yaparsan para askıda kalıyor herhangi bir işlem yapmazsan o hata ile ilgili 2-3 gün için para gönderen kişinin hesabına geri iade ediliyor.

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iban ve isim dogru olması lazım. şayet yanlış yazılmışsa biri. o para bir kaç gün askıda kalır. ve o parayı gönderen kişinin hesabına geri gider. eğer kart ile göndermişse.. direk atmden göndermişse, gönderen kişi bankaya başvurması lazım, parayı alabılmek için..

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bugün aynı hataya bende maruz kaldım. Maalesef para geri hesabına dönüyor tabi kendi hesabından gönderim yaptıysan.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...