Başarı nasıl elde edilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
riske girmek istiyorsan parayı gözden çıkaracaksın kral.
knk şimdi aylık 10k geliri olan birine gelirinin yarısıyla riske gir esen girrebilir, çünkü kaybetsede hayatını idame ettirecek parası kalır ama askeri ücretle zarr zor geçinen bi adama bunu dersen kesinlikle rededer. Çünkü kaybederse sonuçları çok ağır olur

zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk şimdi aylık 10k geliri olan birine gelirinin yarısıyla riske gir esen girrebilir, çünkü kaybetsede hayatını idame ettirecek parası kalır ama askeri ücretle zarr zor geçinen bi adama bunu dersen kesinlikle rededer. Çünkü kaybederse sonuçları çok ağır olur
reis zaten o riski göze almış ınsan paraya acımazki çunki aklından o parayı çıkarmıs 2 sansı var ya kazancan yada kaybetcem senin yazdıgın cevap ta tereddüt ediyor o kişi

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sağlam bir irade ile ve zeka.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Planlı çalışarak, bilgi edinerek, hesaplı riskler alınarak, bahaneleri bir kenara bırakarak başarıyı elde edemezsin. Mutlaka sizden daha iyi, sıkı çalışmış biri karşınıza çıkacaktır çünkü. Bu anda, tüm verdiğin emeği bir zaman kaybı olarak görürsen başarıyı asla yakalayamazsın. İyi konumda olan, hayatı rahat geçen tüm şahısların taşlarını kaldırsanız her türlü hilekarlığı ve pisliği görebilirsiniz. O yüzden şahsımca en önemlisi hırs ve güçtür bu senin sosyal hayatını bitirecek olsa bile bunlar her şeyin başında gelir.

Son düzenleme:
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Başarının yolu, konuşmayı bırakmak ve yapmaya başlamaktır.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Valla ben bu hayatta ne yaptıysam başarılı olamadım bi sanırım aşkta başarılı oldum oda nasıl oldı bende anlayamadım

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ben ce emek tir yani emek vermeden başarılı olamazsın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bazı riskler alıp hayattaki şansları değerlendirerek tabi ki çalışmanın pek bi getirisi olmuyor genelde çalışsanda alacağın düşük bir maaş ve biryerlere gelebilmen şansın oldukça düşük bu ülke için çok fazla hayal kurmaya gerek yok çünkü kuranlar veya çalışanlarında bir hayali vardı ama birçoğu şuanda kantinde tost basıyor ve işssizlikten kırılıyor şans faktörü ve zehir gibi bir ticaret kafası ile yapamacağınız şey yok en önemlisi bu. :)

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Para kardesim para para herşeyin anahtarıdır

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga ne yapalım olmayınca olmuyor

ACILAR VE KEDER
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Başarı Bence Planlı çalışarak elde edilir herkesin fikrine göre değişir ama bana göre planlı çalışmak

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Başarıya her yoldan ulaşmak mümkün. Riskli yolu seçerseniz adı üstünd risk. Yani yanlış seçenek olursa ağır bedel ödersiniz. Fakat planlı şekilde ulaşmakta mümkün ama oda çok zahmetli. Hangisi senin karakterinle uyuşuyorsa onu seçmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...