Seçkin Üye
Benim hic olmadi ama isterim olsun.
Benim de olmadı ama eski zamanda dedemler köyde define ararken bebek sesi duyduklarını söylemişti ıssız bir tarlada
Aynen öyle dostum hazine aramaya gittiklerinde o bebek sesini duymuşlar kazmayı küreği havaya atmışlar hepsi köye kadar topuklamışlarHocam genellikle söylentilere göre defineleri cinler koruyor diyorlar, define aramaya yürek lazım hocam musallat olurlar falan.
Aynen öyle dostum hazine aramaya gittiklerinde o bebek sesini duymuşlar kazmayı küreği havaya atmışlar hepsi köye kadar topuklamışlar
Bebek sesi duymanın anlamı hazine için kurban istemeleriymiş dostum.
1 hafta dili tutulmuş konuşamamış
Böyle in cin işine girilirse başına musallat olurlar.
Biz böyle çok hikaye duyduk dostum ama dogru ama yalan ama bazı durumlara hak veriyorum çünkü cinlerde başka alemde yaşayan varlıklar ve aynı yeryüzünde birlikte yaşıyoruz ve onlarla bizim aramızda görünmez bir perde var işteHocam cinlerle şaka olmaz cidden bir geldimi bir daha gitmiyorlar, ortaokulda çağırırdık sınıfta Allahtan hiç birimize musallat olmadı hepsinin bizim gibi adı var " cin cin cin " deyince gelmiyorlar.
Biz böyle çok hikaye duyduk dostum ama dogru ama yalan ama bazı durumlara hak veriyorum çünkü cinlerde başka alemde yaşayan varlıklar ve aynı yeryüzünde birlikte yaşıyoruz ve onlarla bizim aramızda görünmez bir perde var işte
Aradaki perde olmasaydı birbirimizi rahat rahat görürdük yalnız cinler de şeytan gibi ateşten yaratıldığı için insanlar cinlerin suretlerinden kormasın diye insanların gözüne perde indirilmiştir.Hocam bir kaç video izlemiştim cinlerin dünyası falan diyordu ne kadar doğru bilemem, aramızda ki görünmez perde olmasaydı acaba nolurdu?
sabaha karşı 3-4 gibi define aramaya çık tek başına senin içinde farklı bir heyecan ve ilk deneyim olur işteolmadı henüz inşalhda olmaz![]()
Aradaki perde olmasaydı birbirimizi rahat rahat görürdük yalnız cinler de şeytan gibi ateşten yaratıldığı için insanlar cinlerin suretlerinden kormasın diye insanların gözüne perde indirilmiştir.
"Biz insanı en güzel biçimde yarattık".....Hocam çok güzel bir şekilde yaratılmışız.