Basinizdan gecen paranormal olay oldumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çok oldu keşke olmasaydı ama :/

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Benim de olmadı ama eski zamanda dedemler köyde define ararken bebek sesi duyduklarını söylemişti ıssız bir tarlada

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hocam genellikle söylentilere göre defineleri cinler koruyor diyorlar, define aramaya yürek lazım hocam musallat olurlar falan.
Aynen öyle dostum hazine aramaya gittiklerinde o bebek sesini duymuşlar kazmayı küreği havaya atmışlar hepsi köye kadar topuklamışlar :D
Bebek sesi duymanın anlamı hazine için kurban istemeleriymiş dostum.
1 hafta dili tutulmuş konuşamamış
Böyle in cin işine girilirse başına musallat olurlar.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Aynen öyle dostum hazine aramaya gittiklerinde o bebek sesini duymuşlar kazmayı küreği havaya atmışlar hepsi köye kadar topuklamışlar :D
Bebek sesi duymanın anlamı hazine için kurban istemeleriymiş dostum.
1 hafta dili tutulmuş konuşamamış
Böyle in cin işine girilirse başına musallat olurlar.

Hocam cinlerle şaka olmaz cidden bir geldimi bir daha gitmiyorlar, ortaokulda çağırırdık sınıfta Allahtan hiç birimize musallat olmadı hepsinin bizim gibi adı var " cin cin cin " deyince gelmiyorlar.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hocam cinlerle şaka olmaz cidden bir geldimi bir daha gitmiyorlar, ortaokulda çağırırdık sınıfta Allahtan hiç birimize musallat olmadı hepsinin bizim gibi adı var " cin cin cin " deyince gelmiyorlar.
Biz böyle çok hikaye duyduk dostum ama dogru ama yalan ama bazı durumlara hak veriyorum çünkü cinlerde başka alemde yaşayan varlıklar ve aynı yeryüzünde birlikte yaşıyoruz ve onlarla bizim aramızda görünmez bir perde var işte

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Biz böyle çok hikaye duyduk dostum ama dogru ama yalan ama bazı durumlara hak veriyorum çünkü cinlerde başka alemde yaşayan varlıklar ve aynı yeryüzünde birlikte yaşıyoruz ve onlarla bizim aramızda görünmez bir perde var işte

Hocam bir kaç video izlemiştim cinlerin dünyası falan diyordu ne kadar doğru bilemem, aramızda ki görünmez perde olmasaydı acaba nolurdu?

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hocam bir kaç video izlemiştim cinlerin dünyası falan diyordu ne kadar doğru bilemem, aramızda ki görünmez perde olmasaydı acaba nolurdu?
Aradaki perde olmasaydı birbirimizi rahat rahat görürdük yalnız cinler de şeytan gibi ateşten yaratıldığı için insanlar cinlerin suretlerinden kormasın diye insanların gözüne perde indirilmiştir.
Post automatically merged:

olmadı henüz inşalhda olmaz :mum:
sabaha karşı 3-4 gibi define aramaya çık tek başına senin içinde farklı bir heyecan ve ilk deneyim olur işte :D

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Oldu. Eğer talep gelirse anlatırım :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Mezarlığın yanından geçerken insan gölgesi gibi bir şey gördük :D

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
OLMADI İYİKİDE OLMASINIDA İSTEMEM KANKA :) AMA PEKDE İNANMAM ÖYLE ŞEYLERE

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Türkiye’de Yasamak Zaten Paranormal Bir Olay Değil mi :D
Ben Küçükken Babamın Şehir Mezarliginda Çalışıyor Olmasından Dolayı Onunla Beraber İşe Gitmek zorunda Kalırdım Tabi Çok Küçüktüm Eğleniyordum kocaman Alan Felan Ama Genelde Bazı İnsanlar Büyü Yapıp Oraya Gömdüğü İcin Babamda Onları Sonradan Çıkarıp Yakıyormuş Bunlardan Dolayı Uzun Bir Süre Sorun Yaşamıştım Uyuyamamk Gibi Kabus Görmek 18Yaşında Tek Yaşıyorum Kaç Yaşına Gelirsem Geleyim Işıklar Kapalı Yatamam.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hiç olmadı ama çok değişik bir his yani olmasını da istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...