hiç paranormal olay yaşadınız mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yaşadım sabah okula giderken camdan küçük bir kız bana el sallıyodu ama sonradan farkettim ki o kız değilmiş bir kuklaymış tüylerim ürpermişti hatta bana gülüyodu o gün bu gün korku filmi izlejmiyom

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hiç paranormal olay yaşadınız mı
Evet küçükken yaşamıştım uyurgezerlik mi değil mi bilmiyorum hiç böyle bir huyum veya alışkanlık falan yok zaten gece uyudum sabah okula gidicem saat 5 gibi falan sabaha yakın bi uyandım mezarlıktayım harbi sağlam altıma etmiştim o zaman bi de işin aksi tarafı sabah ezanı okunuyor küçükken çok korkardım sabah ezanından o da okunuyodu kendime geldiğimde direkt eve kaçtım eklemeyi unutmuşum anahtar yoktu evin kapısında kilitliydi yani bu da ayrı bir olay böyle bir şey yaşamıştım zamanında paranormal olarak geçer mi bilmiyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Rüyamda 2023 seçimlerinde hiçbir şey değişmediğini gördüm bundan daha paranormal bir şey var mı :D

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
karabasan sıkıntı bro paranolmal felan bilmem bi kere yaşadım hiç bi yerimi kullanamıyordum konuşamıyodum bile

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben görmedim ama babaannem anlatıyordu bazı seyleri aklıma geldikçe hala urperiyorum anlatmasam daha iyi bence.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hepsinin psikolojik olduğunu düşünüyorum..

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Abimle beraber evde oda da otururken salon dan kanepeye yaslı yastığın yere düşüp sallandığını gördüm abim o zaman yeni yeni sofiliğe doğru başlamıştı şimdi bıraktı gerçi kızlar daha ön plana geçti orası ayrı konu da ilk önce kuşumuz vardı sandık kafesten çıkıp o mu düşürdü bakıyoruz etrafa hiçbirşey yok düşme ihtimali bile yok yani. Kendimizce şey diye düşündük abim sofi olduğundan kötü zihniyetli cinlerin evi terk edebileceği düşüncesine girdik bi korkum oydu galiba..

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Paranormal olayların psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eskiden evimizin arkasında bir inşşaat vardı ve zifiri karanlık içeriye taş atardık taş geri gelirdi kücükken bunu hatırlıyorum

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Gece yarısı ormanda tenha karanlık bir yerde ormanın içinden yürüme sesi geliyodu korkunçtu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...