Batarya Sorunum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaslar benim telefonum samsung galaxy core prime ve bu telefon şarzı 30 lara gelince pat diye kapanıyor ve geri açtığımda şarzı 1-3 filan oluyor bunun sebebi nedir ayrıca çözümü varmı acil yardım doğru düzgün iş yapamıyorum :(

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
telefonun bataryasını değiştir orijinal al benimde öyleydi bir ara belkide telefonla alakasıda olabilir sağlam telefoncu bildiğin varsa göstermelisin böyle şeyler şakaya gelmez

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
@TC
telefonun bataryasını değiştir orijinal al benimde öyleydi bir ara belkide telefonla alakasıda olabilir sağlam telefoncu bildiğin varsa göstermelisin böyle şeyler şakaya gelmez
Umarım bir sorun yoktur ama bazı batarya ölçen uygulamalar batarya durumunun iyi olduğunu söylüyor ?

Üye
9 HİZMET YILI
Telefon 2. elmi değil ise
şarjı az ken şarja takıp. sonra batarya çıkarınca bug gibi şarjı yükse gösteriyor yani. Şardan önce %10
taktın biraz sonra (maks2-3 dk) bataryayı çıkarınca en az %20 olduğunu gösteriyor böyle yaptıysan batarya bozulmuştur. Yani batarya çok azdır %1 lik vardır ama telefonda %50 gösterebilir.
Bataryayı değiş muhtemelen düzelir.
Çünkü bende yaşıyorum şuan eskiden yapıyordum telefona şarja 2 dk takıp %50 ye yükseltiyordum şuanda
telefonda %15 kalınca en fazla , ekran açık bile olsa , maks 5 dk sonra kapanıyor.

!! KISACA; batarya değiş.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Telefon 2. elmi değil ise
şarjı az ken şarja takıp. sonra batarya çıkarınca bug gibi şarjı yükse gösteriyor yani. Şardan önce %10
taktın biraz sonra (maks2-3 dk) bataryayı çıkarınca en az %20 olduğunu gösteriyor böyle yaptıysan batarya bozulmuştur. Yani batarya çok azdır %1 lik vardır ama telefonda %50 gösterebilir.
Bataryayı değiş muhtemelen düzelir.
Çünkü bende yaşıyorum şuan eskiden yapıyordum telefona şarja 2 dk takıp %50 ye yükseltiyordum şuanda
telefonda %15 kalınca en fazla , ekran açık bile olsa , maks 5 dk sonra kapanıyor.

!! KISACA; batarya değiş.
Aynen öyle kanka iyi anlatmış ama ikinci el değil telefon 2015 ya da 2016 tı da alınmıştı

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bak kardeşim batarya 30 larda kapanıyorsa bilgi batarya bitmiş demek enönemli şeyse telefonun doldurma cipsi var yani telefonla batarya arasında bağlandi ve ayırt edici eğer o bozulursa sana kitlerle 200 kayme hemen değiştir

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Batarya sorunun varsa yapacağın işlem basit yeni bir batarya alacaksın ve eskisini çöpe atacaksın.#KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...