Battleye için spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, benim bir sorum olacaktı. Ben valorant için hile denemesi yaparken işim bittiği zaman pc reslemeden direkt r6s girdim ve oyundan kalıcı olarak uzaklaştırıldım. yeni bir hesap açıp tekrardan alacağım indirme girmiş. fakat benim bir sorum olacaktı. Ben valoranttan hwid ban yediğim zaman afuwin hexeditor gibi programlar kullanıp kaldırdım banımı. aynı işlemleri tekrar yapsam banım kalkar mı yoksa spoofer mı kullanayım. her pc açtığımda spoofer açmak uğraştırır ve unutursam tekrardan emeklerim boşa gider.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
R6S oyunundan HWID mı ban yediniz hesap banı mı?

Hesap banı yediyseniz sorun olucağını düşünmüyorum.

Fakat HWID ban yediyseniz, valorantta bandan kurtulmak için uyguladığınız adımları battleye içinde yapabilirsiniz.,,

Ayrıca forumda battleye için spoofer mevcut:https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/
Hwid atıyolar, forumdaki battleye spooferi işinize yarar.
https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
R6S oyunundan HWID mı ban yediniz hesap banı mı?

Hesap banı yediyseniz sorun olucağını düşünmüyorum.

Fakat HWID ban yediyseniz, valorantta bandan kurtulmak için uyguladığınız adımları battleye içinde yapabilirsiniz.,,

Ayrıca forumda battleye için spoofer mevcut:https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/
Hileci Olarak Ban Yedim ve E-postama Gelen Mesajdan Anladığım Kadarıyla Hwid Ban. Mesaj İçeriği Şöyle:

Your account has been permanently banned for Cheating. This is a direct breach of our code of conduct, which you can refer to
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
. We have taken the necessary steps to preserve a positive experience for other players, resulting in a permanent ban, starting immediately. This ban will prevent you from participating in online content in Rainbow Six Siege.

We strongly believe in providing a fair and welcoming environment to everyone, and we do not take this decision lightly. This action was deemed necessary after review of relevant evidence.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardesım ban yedıgın hesabı sen bılgısayarın ekran kartını sıfırlatırsan hesabını gerı alırsın ben boyle yapıyorum ben başka hesapla geldıgım ıcın dıger hesabı unuttum sana yazıyım dedım bı dusun tasın kesın cozum ekran kartını sıfırlatırsan carını gerı alırsın
tam olarak nasıl oluyor ayrıntılı yazabilir misin acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
man i also have hvid ban on rust servers, cant find any spoofer.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
anladığım kadarıyla kimse emin değil. spooferı kullanıyım bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...